facebook

ПОКИ СЛАВНОЗВІСНА БАБУСЯ МОВЧИТЬ, А БРАТ ТА БАТЬКО ГАНЬБЛЯТЬСЯ. ВНУЧКА СОФІЇ РОТАРУ ПІДТРИМАЛА УКРАЇНУ

Поки славнозвісна бабуся мовчить, а брат та батько ганьбляться. Внучка Софії Ротару підтримала Україну

Пише - джерело.

Онучка української співачки Софії Ротару, яка мовчить про війну, – Соня Євдокименко – підтримала Україну та український народ під час війни з Росією. Вона закликала свою аудиторію допомагати, наймати та приймати українців.

Відповідний допис Євдокименко опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

“40 днів війни. Мільйони зіткнулися з абсолютним і справжнім злом. І все ж таки душа знаходить силу у вірі, істині, любові та молитві. За цей час увесь світ відчув і поєднався з українською душею. Те, що незалежно, сповнене любов’ю та достатком” – написала вона.

Євдокименко закликала своє “інтернаціональне співтовариство” вжити заходів та підтримати Україну.

Читайте також:  Франківська прокуратура повідомила про підозру командирці взводу так званої “народної міліції ЛНР”

“Робіть пожертвування, відправляйте гуманітарні вантажі, приєднуйтесь до акції протесту у вашому місті, приймайте українців, наймайте українців, будьте в курсі подій із надійних джерел, станьте волонтером або допомагайте професійно”, – підсумувала Соня Євдокименко.

Варто нагадати, що на початку минулого місяця стало відомо, що батько Соні Євдокименко разом із її братом намагалися втекти з України, однак у них не вийшло, оскільки були затримані на українсько-молдовському кордоні у місті Могильов. Найімовірніше, чоловіки намагалися втекти за кордон, оскільки не хотіли потрапити під мобілізацію та захищати нашу країну.

Що стосується бабусі Соні Євдокименко – Софії Ротару – то знаменитість досі не прокоментувала ситуацію в рідній країні. Її директор пояснює це тим, що артистка є аполітичною та намагається уникати розмов на ці теми.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: