facebook

“Поки мама була закордоном, батько ґвалтував дочку”: поліцейські затримали 38-річного чоловіка, який вчиняв насильницькі дії над дочкою (ФОТО, ВіДЕО)

На Вінниччині поліцейські затримали раніше судимого за підозрою у систематичному сексуальному насильстві над 17-річною донькою.

Пише - джерело.

2 листопада до поліції подзвонила матір потерпілої дівчини і повідомила, що її колишній чоловік вивіз за межі міста в автомобілі та зґвалтував їх 17-річну дочку. Неповнолітня розповіла поліцейським, що батько впродовж року систематично вчиняв над нею сексуальне насильство, бив гумовим кийком та залякував.

Про це повідомили у Нацполіції області, пише varta1.com.

Дівчина проживала з батьком та мачухою, її матір знаходиться на заробітках за кордоном. Неповнолітня навчається в одному з вишів. Через систематичні побої вона боялась раніше комусь розповісти про насильство. Після чергового зґвалтування потерпіла наважилась подзвонити своїй матері. Поліцейські затримали в процесуальному порядку 38-річного зловмисника, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Читайте також:  Зґвалтування в Кагарлику: один із підозрюваних вийшов з-під варти

Нарізі тривають слідчі дії, правоохоронці готують матеріали для оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення систематичного сексуального насильства щодо неповнолітньої особи згідно ч. ст.152 Кримінального Кодексу України зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: