facebook

Похід у ТЦК скасовується: з 18 травня терміново вводять новацію для військовозобов’язаних

Що відомо

Пише - джерело.

Завтра запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного
Завтра, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію, а разом з ним запрацює й електронний кабінет військовозобов’язаного. Про це повідомляється у Телеграм-каналі.

Спікер Міністерства оборони Дмитро Лазуткін підтвердив, що е-кабінет має запрацювати завтра. Через електронний сервіс військовозобов’язані можуть оновити військово-облікові дані.

За словами спікера Міноборони, спочатку буде доступна mvp-версія (мінімальний набір функцій у додатку). Раніше у Міністерстві оборони зазначали, що розширена версія почне працювати з червня 2024 року.

“Тобто надалі будуть додаткові опції в електронному кабінеті. Зараз це буде можливість оновити свої дані. Насамперед йдеться про електронну пошту, йдеться про телефон та місце проживання”, – пояснив Лазуткін.

Читайте також:  Якщо ви розбили що-небудь в магазині – не смійте за це платити! Ось що потрібно робити

Варто нагадати, що завтра, 18 травня, набуває чинності новий закон про мобілізацію в Україні. Згідно з документом, військовозобов’язані мають оновити облікові дані.

Зробити це можна онлайн через електронний кабінет військовозобов’язаного. Також можна звернутися до ТЦК та центрів надання адміністративних послуг. У Києві заявили, що ЦПАУ готові приймати чоловіків призовного віку для уточнення даних.


Сообщение Похід у ТЦК скасовується: з 18 травня терміново вводять новацію для військовозобов’язаних появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: