facebook

Погода принесе блаженство: синоптик Діденко попередила про різкі синоптичні зміни

До чого готуватися

Пише - джерело.

Якою буде погода завтра, 22 липня
Цього року українці зіткнулися з аномальною спекою. Погода не перестає дивувати, то спекою, то сильними зливами. Якою буде погода в понеділок, 22 липня, розповідає синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

У повідомленні йдеться: «У понеділок синоптичний в Україні літо буде, як літо.

Максимальна температура повітря складатиме +25+29 градусів, іноді до +30, на півдні та південному сході очікується ще вище, але вже без фанатизму, +30+34 градуси, може, звичайно, вискочить локально і до +35 градусів.

Про серйозні дощі в Україні не йдеться. Вночі на південному заході погримить із дощем – місцями Одещина, Вінницька, Чернівецька область.

Читайте також:  Синоптик дав прогноз на травень і порадив готувати парасольки з теплими речами: “кліматичне літо” прийде трохи

Якщо якийсь локальний дощ упаде, гадаю, кожен буде радий.

У Києві вночі, вранці є ймовірність грозового дощу, але все ж таки більша частина понеділка – без опадів. Вдень завтра у столиці очікується +26+28 градусів.

Тиждень в Україні без особливих змін, у четвер короткочасне відчутне похолодання у північних областях.

За опадами стежимо разом, як щось цікаве – писатиму. Не забудьте сфотографуватися у соняшниках, як додому сьогодні повертатиметеся».

Сообщение Погода принесе блаженство: синоптик Діденко попередила про різкі синоптичні зміни появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: