facebook

Подружжя прикарпатців відкрили сімейну майстерню, аби вилікувати сина

Прикарпатці можуть придбати собі сувеніри і допомогти на лікування дитини. Маленький Юліанчик має діагноз синдром Лея і зараз стан його здоров’я різко погіршився.

Тому родина терміново збирає кошти на обстеження і подальше лікування. Про це в соцмережі написала волонтерка Людмила Лінник.

Пише - джерело.

“Фантастичні, талановиті і творчі батьки Юліанчика – Ірина Татарова та Володимир Татаров – відкрили сімейну майстерню Чарівна карета, щоб заробляти кошти на лікування синочка. У них просто неймовірні вироби, які точно потрібні вам, вашим дітям або на подарунки для ваших близьких. Тут лише кілька фото. У них є будиночки для ляльок та гаражі для машинок, замки, вироби для кухні, декоративні скриньки, ціла купа гарнезного декору, сувеніри та подарунки. Багато фото і пропозицій в групі. Якість – неперевершена! Ми робили замовлення для себе та для Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац». Перевірено!”, -написала Лінник.

Читайте також:  Марцінків хоче створити ще одне комунальне підприємство

Вибрати собі сувенір чи іграшку і таким чином допомогти Юліанчику, можна за посиланням. Також можна просто переказати кошти на картку мами.

Приватбанк: 5168 7574 0427 5523 Татарова Ірина з позначкою для лікування Юліанчика.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: