facebook

“Почнуть нашестя”: астролог назвала 2 дуже небезпечних міста в січні і поворотну дату для України

“Почнуть нашестя”: астролог назвала 2 дуже небезпечних міста в січні і поворотну дату для України

Пише - джерело.

Окупанти намагатимуться повторити наступ з міст, які близькі до кордонів Білорусі та Росії, каже астролог.

Війна в Україні триватиме в січні, але до кінця місяця окупанти можуть почати свій підступний план. Астролог Яна Тимощук попередила про серйозне нашестя та нові атаки росіян.

“Нам (Україні – ред.) будуть у січні допомагати. Цього місяця можемо розраховувати на фінанси, на підтримку, на зброю. У нас буде багато всього, щоб відбивати атаки на нашій землі”, – говорить астролог у своєму прогнозі на січень.

Астролог додає, що в середині січня може бути дуже запекла боротьба.

“Україна трохи підходить до повернення земель. У січні може прийти нова зброя, чому доведеться вчитися. Можемо відчувати емоційну боротьбу самі з собою”, – зазначила Тимощук.
Прогноз по містах для України на січень

  • Київ. “Буде відбиття атак. Летіти на Київ будуть дрони, ракети. Ми готові до подій. Ситуація не буде дуже поганою в січні, яку неможливо буде вирішити”.
  • Дніпро. “У місті може бути складна ситуація до 20 січня. Захист буде хорошим. Хвилюватися сильно не варто”.
  • Кривий Ріг.”Можуть бути руйнування, потрібно бути до цього готовим. Є небезпека води”.
  • Запоріжжя. “Ситуація дуже складна, вони (окупанти – ред) хочуть взяти території. Можуть почати спробу наступу на саме місто. Намагаються активізуватися”.
  • Миколаїв. “Особливих змін у січні в місті не буде”.
  • Одеса. “Дуже багато енергії намішано. Можуть бути дуже страшні прильоти. Одеса буде триматися, але ситуація неприємна”.
  • Слов’янськ і Краматорськ. “Буде найсильніший опір у січні місяці”.
  • Костянтинівка. “Будуть рухи ВСУ. Наступу не буде, але оборону тримати будемо. Наші військові будуть захищати цю територію”.
  • Бахмут. “Нестача ресурсів, нестача води. Для людей буде дуже важко. На даному напрямку дуже скоро побачимо непогані результати. Окупанти продовжують в Бахмуті посилювати себе, але у них нічого не вийде”.
Читайте також:  На фронті загинув відомий український музикант

Західна Україна – прогноз на січень
“Прильоти можуть бути. Окупанти не збираються заходити туди. Це стосується кордону”, – зазначила астролог.
Найнебезпечніші регіони України в січні

  • Сумська область,
  • Суми
  • Житомир,
  • Житомирська область.

“Якщо хочете зберегти себе і своє життя, потрібно переїжджати в більш безпечні регіони. На сьогоднішній день туди летітиме. Нашестя справжнє. Міста, які близькі до кордонів Білорусі та Росії, вони будуть намагатися повторити наступ. У січні є поворотна точка після 20 числа”, – сказала астролог.
Ситуація в Херсоні
“У нас з Херсоном буде досить складно. Випадають карти смерті і суду. Можуть бути великі втрати та незадоволення нашої позиції”, – сказала вона.
Звільнення Криму
“У окупантів є підступні плани. Звільнення Криму взимку не буде. Вони готують наступ з трьох сторін. Якщо вони підуть з 3 сторін України. Може бути наступ з Білорусі. Це буде довготривале питання. За 2-3 тижні не закінчиться війна, вони намагатимуться виснажувати нас. Російська Федерація встановлює нові союзи і коаліції. Агресор змінив тактику, навіть у дипломатії. У них є зброя та ресурси. Вони не кидають людей в м’ясорубку, але роблять все, щоб емоційно людей застрашити. Хочуть зміцнитися на геополітичній історії. Україні потрібно ще більше зміцнюватися”, – додала астролог Яна Тимощук.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: