facebook

“Почнеться жорсткий наступ”: астролог назвала переломний місяць війни і втечі росіян з України…

За словами астролога, вже в березні ЗСУ можуть почати жорсткий наступ на фронті.

Пише - джерело.

Війна в Україні триває і ЗСУ тримають найсильнішу оборону. Як зазначає астролог Еріка Роялс, ЗСУ вже зовсім скоро перейдуть у жорстко наступальний бій.

“12 січня Марс розгортається в прямий рух і дасть нам поступове наростання військової активності, яка досягає кульмінації в лютому. Березень – багато вказівок і переломний момент, після якого мир і перемогу вже спробуємо прощупати. Зазначу, що всі процеси інертні, і активні військові дії сходять нанівець поступово. Небезпека для життя Володимира Зеленського реальна. В оточенні є паршиві вівці, і знову треба переглядати найближче коло”, – говорить астролог у своєму прогнозі.

Астролог зазначає, що після тряски 22 році почне поступово повертатися загальносвітова стабільність, але це процес декількох років.

“В Україні напруга спадатиме, а в інших країнах наростатиме, особливо після зміни кармічних вузлів 17.07”, – додала Роялс.

Вже в березні ЗСУ можуть почати жорсткий наступ.

“16.03 Марс остаточно вийде з петлі, і дії ЗСУ набудуть жорстко наступального характеру, Україна має великі шанси остаточно заволодіти ініціативою. Йде міць союзників, якою потрібно правильно розпорядиться. Але за допомогою йде і тиск до переговорів. Захід хоче кінця війни. Будуть переговори, можливо і неявні. Колективний Захід надасть підтримку серйозніше, ніж раніше”, – додає вона.

Читайте також:  Кадиров після провалу військ РФ на Харківщині заявив про перекидання в Україну своїх “елітних підрозділів”

При цьому астролог зазначає, що будуть великі перемоги, але високою ціною.

“Енергетика позбавлення, обмежень і скутості буде розсіюватися. Підуть нові перемоги. Так, високою ціною. Аспекти на небі збігаються з тими, що були 80 років тому, коли Україна сильно постраждала. Також у березні Сатурн заходить в знак Риб. Для України це ознаменується якоюсь слабкістю в законодавчій сфері, але піднімуться питання релігії. Піде активне повернення військовополонених, але також відкриються нові скандали, пов’язані з гуманітаркою та іншим нецільовим використанням допомоги”, – говорить астролог.

За її словами, 15 травня Юпітер дасть нам ще великий фарт, пройдуть переговори щодо відновлення України.

“Вигідне становище, що говорить про повернення земель. З другої половини 2023 нас, і світ, чекає критичний аспект – швидше за все, загострення ситуації. Поки складно сказати, з чим це буде пов’язано. Прогноз по Україні однозначний – перемога, цілісність та незалежність”, – зазначила астролог в прогнозі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: