facebook

План убивств, череп з кров’ю та світлина батька з виколотими очима: що виявили в квартирі полтавської стрільчині

Також знайшли особистий щоденник, у якому наперед розписаний увесь вересень.

Пише - джерело.

У кімнаті Таїсії Петрової — дівчини, яка два дні тому відкрила стрілянину з арбалета в полтавській школі №11, виявили моторошні знахідки. Крім того, правоохоронці вилучили телефон дівчини.

Про це з посиланням на очевидицю, що попросила не називати її імені, повідомляє “Полтавська хвиля”.

Так, у кутку кімнати, говорить очевидиця, висів череп зі слідами засохлої крові. Окрім того, у кімнаті стрільчині виявили її особистий щоденник, у якому наперед розписаний увесь вересень.

Окрім убивства вчителів, потреба в яких їй наснилася, дівчина збиралася здійснити ще низку нападів, а 22 вересня планувала підпалити власну оселю. Також зазначається, що ще одне вбивство в дівчини було заплановане ще на 28 серпня. Наразі незрозуміло, чи вдалося їй його реалізувати.

Окрім того, правоохоронці вилучили телефон дівчини, в якому серед іншого містилися фотографії розчленованих тварин.

Читайте також:  "ГОВОРИВ, ЯКЩО ОКСАНА ВИЖИВЕ, ВІН УСЕ ОДНО ЇЇ ДОБ’Є": ПОДРОБИЦІ РОЗПРАВИ НАД 24-РІЧНОЮ ЖІНКОЮ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Також, за словами очевидиці, на одній зі стін також висіла фотографія батька дівчини. Вона була спотворена графічними символами, схожими на ієрогліфи. Очі на світлині — виколоті.

Нагадаємо:

-У Полтаві суд обрав запобіжний захід 19-річній Таїсії Петровій, яка стріляла з арбалета педагогів. Її помістили під варту терміном на 60 днів без права внесення застави. Під час засідання дівчина розкаялася і захотіла повернути час назад.
-Дівчину підозрюють у подвійному замаху на вбивство. Все сталося два дні тому в одній із місцевих шкіл. Дівчина з арбалетом у руках безперешкодно зайшла до будівлі. У закладі гостя вистрелила у двох педагогинь. Одній поцілила в спину, а іншій стріла прошила долоню. Травми не загрожували життю, вчителькам надали допомогу і відпустили додому. Вони почуваються нормально.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: