facebook

“Після цього мені може знадобитися кардіолог!”: жінка знайшла під ліжком 18 змій

У штаті Джордія, що у США, жінка знайшла у кімнаті кубло з 17 маленьких змій. Як виявилось, з ними в будинку жила й їхня мати – велика змія.

Пише - джерело.

Жінка пригадала, що спочатку подумала нібито на підлозі лежить шматочок пушинки. Та коли взялась його піднімати – швидко зрозуміла, що це не так.

Жінка знайшла у будинку кубло змій
Мешканка американського міста Огаста виявила у себе під ліжком змієне кубло. Тріш Вілчер пригадує, – спочатку подумала, що на підлозі лежить пух, але він дивно заворушився.

А потім перемістилась ще одна “пушинка”… І я побігла до чоловіка зі словами: “У нас є змії!”
– пригадує жінка.

Читайте також:  Українці розкрили вартість проживання в США: скільки грошей брати і на чому заощадити

Подружжя знайшло 17 дитинчат та їхню матір. Виявилось, що у них вдома завівся садовий вуж. Чоловік Тріші підручними інструментами виніс плазунів з будинку. Він випустив їх непдалік струмка біля дому.

Після цього мені може знадобитися кардіолог!
– жартома написала Тріш у фейсбуці.

Тваринки можуть з легкістю розсмішити своїми гримасами чи витівками. Ще більше задоволення – спостерігати за власними домашніми улюбленцями, про яких дбати легко з Purina®. Збалансований корм із поживними речовинами не тільки втамує їхній голод, але й збадьорить. Відтак гарні фото і відео вам гарантовані.
Згодом жінка повідомила, що вона досі не впевнена, що змій більше немає. Тріш Вілчер розповіла, що вона точно не спатиме.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: , ,