facebook

“Після кожної операції поверталася на службу”: у київському шпиталі померла снайперка з Вінниці

У київському шпиталі померла снайперка-розвідниця з Вінниці Ольга Гранецька. Сталося це 14 травня. Попередній діагноз – гострий лейкоз. Про це Суспільному розповіла волонтерка Юлія Щербань.

Пише - джерело.

Майже рік Ольга боролася з онкохворобою щитовидної залози та ускладненнями. Після кожної операції, каже Юлія Щербань, військовослужбовиця поверталася на Схід, бо хотіла перемоги. Кілька тижнів тому стан її різко погіршився.

"Після кожної операції поверталася на службу": у київському шпиталі померла снайперка з Вінниці

“39 – температура шість днів трималася. Дівчата, які там були, “виганяли” її на лікування. А вона казала: – У мене ще недороблені справи”. Вона хотіла, щоб все було так, як треба”, – каже Юлія Щербань.

Гранецька Ольга Леонідівна народилася 27 квітня 1983 року в с. Юрівка на Козятинщині. 2007 підписала контракт в Козятинському РВК. Служила радіотелеграфісткою в 101 окремому полку зв’язку (з 2012 року, в/ч А1660).

Читайте також:  "У нас немає шансів на порятунок - нам немає куди і як тікати!": Люди з інвалідністю благають про порятунок з Бучі.

"Після кожної операції поверталася на службу": у київському шпиталі померла снайперка з Вінниці

З початком російсько-української війни прагнула потрапити на фронт. У 2016 році її перевели до 93 ОМБр “Холодний Яр”. Воювала в артрозвідці. У 2017 Ольга Гранецька перевелася до 131 окремого розвідувального батальйону. Там виконувала бойові завдання на посаді снайпера-розвідниці (2-ї категорії) у першій розвідроті.

"Після кожної операції поверталася на службу": у київському шпиталі померла снайперка з Вінниці

В Ольги залишилися матір та дві сестри: Ірина Гранецька, з якою народилася в один день, і старша – Вікторія Гранецька-Стафійчук.

Прощання зі снайперкою Ольгою Гранецькою відбудеться у Вінниці в неділю, 16 травня, о 12 годині, каже Юлія Щербань.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: