facebook

Підробляла документи військовозобов’язаним за 4 200 доларів США: мешканку Прикарпаття взяли під варту

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури 44-річній мешканці Івано-Франківської області повідомили про підозру у сприянні незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Пише - джерело.

Про це інформує Фіртка з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Відомо, що зловмисниця скоїла злочин повторно, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, жінка сприяла незаконному переправленні осіб, що підлягають мобілізації через державний кордон України. Підозрювана займалась підробкою документів, що дають можливість безперешкодного перетину державного кордону України військовозобов’язаним громадянам.

Зокрема, остання надавала медичні довідки про непридатність до військової служби військовозобов’язаних громадян або проставляла печатки про оформлення виїзду на постійне проживання та про взяття на постійний консульський облік.

Читайте також:  В Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні виявили порушень на 4,5 млн грн

Вартість такої послуги становила 4 200 доларів США.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантки виявили та вилучили 60 тисяч доларів США, на які наклали арешт.

За клопотанням прокурора, підозрюваній обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення майже 200 000 гривень застави.

Слідчі дії тривають, встановлюють інших причетних осіб.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Слідчого Управління ГУ НП у Львівській області.



Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: