facebook

Під Вінницею АТОшники силою виселили донецького священика із квартири вдови військового, який загинув на Донбасі (Відео)

Вінницькі ветерани АТО змушені були відновлювати справедливість, щоби повернути квартиру законним власникам – вдову загиблого побратима.

Пише - джерело.

Житло фактично захопила сім’я священика УПЦ МП, який переїхав із Донецька. Квартиранти відмовлялися виселятися та платити за приміщення та комунальні послуги.

Власне, у вінничанки житло віджали. Після спроби в черговий раз домовитися з нахабними орендарями, які нерухомість вже вважали своєю, виставляти їх довелося голосно – двері відчинили з ломами та молотками.

Під Вінницею АТОшники силою виселили донецького священика із квартири вдови військового, який загинув на Донбасі (Відео)

«Платіть за квартиру чи виселяйтесь! Син та вдова нашого побратима хочуть повернути своє житло. Не відчините двері, ми її зламаємо ломами і покличемо поліцію. Десна та Вінниця – це Україна, а не ДНР! Ображати родину загиблого захисника України тут вам ніхто не дасть! – саме так точилися мирні переговори групи ветеранів АТО у селищі Десні поблизу Вінниці, пише «33 канал».

Ветерани висловили свою позицію під зачиненими дверима квартири, яку у вдови фронтовика Матусевича орендувала сім’я священика – переселенця з Донецька.

Після провалу вже повторної спроби по-доброму домовитися про погашення боргів за оренду квартири та комуналки, хлопці у камуфляжі пішли на штурм малосімейки у гуртожитку.

«23 жовтня я здала за договором свою та сина квартиру сім’ї священика. Вони заплатили за перший та останній місяць 8 тисяч гривень і з того часу більше нічого не платять… Ні за оренду, ні за комунальні! Двері не відчиняються навіть у присутності поліції. Говорять через двері, що виїдуть лише через суд. Тепер це їхня квартира і я не маю права туди заходити. Я покликала на допомогу побратимів загиблого чоловіка, бо за мене нема кому заступитися. І що я почула від своїх квартирантів-боржників. Це шок! І ці люди проповідують любов ближнього і за канонами Божими?», – розповіла під час штурму власної квартири, яку Спілка ветеранів війни купила його синові, Сніжана Матусевич.

Читайте також:  Зеленський розповів про пріоритети України на переговорах з Росією щодо завершення війни

«Колядники» з двома кувалдами та брухтом буквально за 15 хвилин звільнили квартиру Сніжани від нахабних квартирантів, а також винесли в коридор усі їхні речі під крики дружини та сина священика переважно російською: «Суки! Бандити! Жаль, вас у ДНР не постріляли? А ти повія!»…

У цей момент мало не дійшло до бійки, бо переселенці харкали в обличчя вінницьких АТОвців, які були для квартирантів «гіршими за москалі».

Тільки глава сім’ї – священик із Донбасу зрозумів, що треба якось стримати штурм АТОвців і тому кричав «Слава Україні!», «Я знаю Симеона та визнаю ПЦУ»…

Але це не допомогло. Зрештою «донецькі» довелося давати пояснення поліції Вінницької області. На виклик у повернену квартиру приїхало чотири наряди.

Свої свідчення також дала Сніжана Матусевич у квартирі з поламаними дверима та образами на стінах.

«Ми повернули вдові квартиру, яку фактично віджимали ці віруючі без Бога в серці. Як можна було знущатися та заганяти у борги дитину та дружину загиблого воїна. Іншого виходу у нас не було… В обличчя нам кричали таке, начебто ми не у Вінниці, а в Донецьку! Новий замок для дверей у житло Сніжани ми купимо власним коштом. І поліція сьогодні розібралася в ситуації за кілька хвилин! Ми своїх ображати не дамо!», – розповів про події у Десні керівник відділу роботи з ветеранами АТО Андрій Грачов.

Під Вінницею АТОшники силою виселили донецького священика із квартири вдови військового, який загинув на Донбасі (Відео)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: