facebook

Під казковий захід сонця: Арсен Мірзоян 13 липня виступить у Франківську в палаці Потоцьких

Арсен Мірзоян 13 липня о 19.00 виступить в Івано-Франківську з великим концертом просто неба у парку палацу Потоцьких.

Справжній і щирий, глибокий і надзвичайний! Це про Арсена Мірзояна і про цей особливий концерт, який чекає франківців.

Пише - джерело.

Шалена харизма й енергетика, всі улюблені та нові пісні, кожна нота і кожне слово яких торкнеться вашого серця.

Як влучно підмітили глядачі: «Арсен Мірзоян як магніт для гарних людей! Бо кожен концерт перевершує попередній!»

«Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Капронові банти», «Ідіоти», «Можеш як», «Не Магеллан», «Сонце», «Не просто слово», «Моя країна», «Вальс Ірпінь», «4/16», «100500», «Крила», «Співай», «Сержант» та багато-багато інших пісень заспіваємо разом з Арсеном Мірзояном під казковий захід сонця.

Глибина текстів і драйв музики, добірна романтика і щира чоловіча лірика, приголомшливе світлове шоу і емоції до мурашок.

У новій концертній програмі Арсен Мірзоян об’єднав всі свої найкращі хіти, аби глядачі кожну пісню співали всією залою, не стримуючи емоцій і насолоджуючись кожною миттю.

А окремим сюрпризом, звісно, стануть прем’єри з нового альбому «Сонце». Глибокі, метафоричні і максимально відверті.

— «Сонце»— це альбом про життя в умовах війни. Всі метафори і алегорії в піснях навіяні біографічними історіями. Це пам’ять. Ми продовжуємо любити дітей, лікувати батьків, вчимося любити на відстані і просто вчимося. Хочеться зберегти емоцію, щоб пам’ятати той ранок і пам’ятати тих, завдяки кому ми стоїмо та лишаємось Україною, — говорить Арсен Мірзоян. — Ми, артисти, не в змозі написати пісню про кожного, але ми можемо підібрати правильні слова. Коли, як не зараз бути чесними?

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий. На українській сцені Арсен Мірзоян — один із найхаризматичніших співаків, чий винятковий оксамитовий голос вже понад 11 років полонить серця жінок, а щирість і глибина кожної пісні та 10 років волонтерства заслужили тверду повагу чоловіків та ЗСУ.

Читайте також:  Мешканка Тисмениці через шахраїв втратила 3500 гривень

Як справжній патріот, допомагати захисникам артист почав із 2014 року. Незліченну кількість разів виступав для воїнів у найгарячіших точках та разом із друзями передав захисникам на передову понад 1380 автівок.

— Війна ніколи не буває «поза часом». Як я співаю: «Сто п’ятсот тисяч раз. Всі люди — браття — я чую знов…» — каже артист. — Зараз вирує інфляція гуманності. Щось знецінюється, щось стає найдорожчим. Зникають відтінки й світ ділиться на чорне та біле, своїх та чужих. Тому митець не може не реагувати на події.

Приходьте із близькими та друзями отримати найсильніші емоції на великому концерті Арсена Мірзояна в Івано-Франківську.

13 липня о 19.00 у парку палацу Потоцьких буде краса до мурашок, вибух кольорів, світла, сенсів та неймовірна музика.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням.

Також, наголошують організатори, саме на концерті 13 липня діятимуть квитки з перенесеного концерту Арсена Мірзояна, що мав відбутися у березні.

А як і під час всіх інших літніх благодійних подій у палаці Потоцьких, на цьому концерті пройде аукціон та збір коштів на підтримку ЗСУ.

The post Під казковий захід сонця: Арсен Мірзоян 13 липня виступить у Франківську в палаці Потоцьких appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: