facebook

ПІД ДНІПРОМ СЛУЖБОВИЙ СОБАКА ОХОРОНЦЯ НА ПЛЯЖІ НАКИНУВСЯ НА НЕТВЕРЕЗИХ ВІДПОЧИВАЛЬНИКІВ (ВІДЕО)

Конфлікт між охоронцем пляжу і нетверезими відпочивальниками закінчився бійкою і укусами.

Пише - джерело.

У Кам’янському Дніпропетровської області на пляжі стався конфлікт. Охоронець пляжу зробив зауваження нетврезим відпочивальникам, через що стався конфлікт.

Відео інциденту потрапило у Мережу.

Причина конфлікту наразі невідома, але на кадрах видно як нетверезий чоловік конфліктує з охоронцем із собакою. Останній зняв із пса намордник, скоріш за все, щоб показати дебоширу, що не жартує, в ту ж мить між ним та відпочивальником сталася потасовка і собака, навчений захищати, без команди вчепився зубами в ногу нападнику.

Читайте також:  У Дніпрі біля входів в один із храмів вирили траншею після порушення карантину на Вербну неділю (ФОТО)

Охоронець, не передбачивши, що пес без намордника його захищатиме і нападатиме на всіх, хто йому загрожує, спробував швидко відтягти собаку, але на нього накинулися інші відпочивальники і повалили на землю. Далі сталася штовханина вже на піску, де люди вгамовували собаку, а охоронець захищав тварину.

У Мережі знайшлися ті, хто став на захист охоронця і собаки, оскільки нетверезі відпочивальники поводилися зухвало, деякі впевнені, що працівник охоронної фірми перебільшив свої повноваженняі не треба було нацьковувати собаку.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: