facebook

Під час пологів померла 20-річна дівчина та її син: випадок стався у сусідній області

Під час пологів померла 20-річна дівчина та її син: випадок стався у сусідній області

Пише - джерело.

На Рівненщині поліцейські розслідують смерть 20-річної породіллі із села Кричильськ. Трагічний випадок стався 29 листопада у Сарненській районній лікарні. У поліції розпочали досудове розслідування за цим фактом, тим часом лікарі ствержують, що діяли згідно із затвердженими протоколами та стандартами.

Про інцидент, 27 грудня, розповів директор лікарні Віктор Пістоль розповів виданню “Рівне Медіа”

За його словами, згідно з попередніми висновками паталогоанатомів, у дівчини стався розрив аневризми судин головного мозку та кроволивив у мозок.

Директор лікарні Віктор Пістоль розповів виданню “Рівне Медіа”, що згідно з попередніми висновками паталогоанатомів, у дівчини стався розрив аневризми судин головного мозку та кроволивив у мозок.

Читайте також:  Поблизу ЧАЕС зафіксована пожежа

Відповідно до протоколу патологоанатомічного дослідження причина смерті немовляти – асфіксія.

Якщо є порушення у породіллі, то там є чинники, які можуть вплинути на смерть дитини. Це лічені секунди, хвилини”, – додав директор лікарні.

Пістоль заявив, що лікарі діяли згідно з затвердженими протоколами та стандартами. Однак службове розслідування там все ж проведуть.

“Службове розслідування проводиться у будь-якому випадку. Це трагічна ситуація. І потрібно до цього підходити дуже уважно та виважено. Однозначно буде проведена службове розслідування на виявлення невчасних чи неправомірних дій. Але попередньо цього не було”, – стверджує лікар.

Триває досудове розслідування ч. 2 ст. 140 КК України – неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: