facebook

Перебуває у комі: 14-річний хлопець у Черкасах отримав кульове поранення в голову

Вчора, 19 квітня на занятті зі стрільби у гімназії №9 міста Черкаси, учень 9 класу отримав кульове поранення в голову.

Пише - джерело.

Як повідомляє видання Zmi.ck, з посиланням на директора Черкаської обласної дитячої лікарні Наталії Волочкової, стан хлопця критичний.

Наразі дитина перебуває у комі, його стан дуже важкий. Учора хлопчик отримав вогнепальне поранення в голову.

До лікарні його привезли у вкрай важкому стані, без свідомості. Він зараз реанімації на апараті штучного дихання. Була зроблена операція. Вона закінчилась близько в першій годині ночі. Куля прошила мозок. Лікарі її вийняли“, – розповіла Наталія Волочкова.

Трагічна подія, трапилась в тирі КДЮСШ №2, що знаходиться в черкаській гімназії №9. 14-річний постраждалий хлопець, являється учнем однієї з шкіл міста.

Читайте також:  У Франківську серед білого дня пограбували перехожого (ФОТО)
Фото: ГУ НП у Черкаській області

Як вдалось встановити поліції, учень 9 класу під час тренування з кульової стрільби, отримав поранення в той час, коли тренер-викладач вийшов з приміщення тиру. Також, правоохоронці затримали тренера відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: ГУ НП у Черкаській області

Поліцейські відкрили кримінальне провадження відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України. Слідство по даному факту триває.

Запис Перебуває у комі: 14-річний хлопець у Черкасах отримав кульове поранення в голову спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: