facebook

“Пекельний біль терпіла усю ніч”: у Марганці медики відмовилися надавати допомогу дівчині, якій комаха залізла у вухо

Дівчину-підлітка навіть не оглянули медики і відправили з лікарні.

Пише - джерело.

Автомобіль швидкої медичної допомоги біля приймального відділення Київської міської клінічної лікарні
№ 8, 1 квітня 2020 р. Фото Ковальчук Віктор / УНІАН

У Марганці медики лікарні відмовилися надавати допомогу дівчині, якій у вухо залізла комаха. Вони її навіть не оглянули і випроводили з лікарні.

Про це в соцмережі розповіла сестра постраждалої дівчини Катерина.

“Вчора 29 червня, з нами трапився не дуже приємний інцидент. Сестрі у вухо заліз якийсь павучок або жучок. Оскільки це сталося после 16:00 ми зателефонували лору, але його не було в місті –
лор в міській поліклініці приїжджає із Запоріжжя і працює з 8-12. Швидку викликати не стали і поїхали на санпропускник, де повинні були надати першу медичну допомогу. У підсумку: ніхто нічого не зробив, навіть вухо не подивилися. Медики санперепускник зателефонували хірургу, він сказав -це не мої проблеми, звертайтеся до сімейного лікаря або їдьте в Нікополь”, – розповідає про лікарський пінг-понг дівчина.

Вона висловила обурення такими діями медиків, оскільки у всіх різний фінансовий стан, і не всі можуть поїхати до Нікополя, до якого від Марганця близько 30 км.

“Нехай із тими грошима, але чисто по-людськи можна було надати першу медичну допомогу, хоча б промити вухо шприцем? Цей пекельний біль, дівчинка терпіла всю ніч. Добре, що до сімейного лікаря змогли пізніше додзвонитися, і вона розповіла, які краплі взяти, що б ця живність задихнулася і не пошкодила барабанну перетинку. А якби це був не підліток, а маленька дитина, вони б теж не надали б допомогу? Будь ласка, зверніть увагу на нашу медицину, якщо нам не можуть надати першу медичну допомогу, то що буде далі?”, – звернулася у соцмережі Катерина.

Читайте також:  Розірвані та обгорілі трупи російського СОБРа із Кемерово у Гостомелі. ВIДЕО+ФОТО 21+ Джерело: https://censor.net/ua/p3330823

Користувачі заходилися ділитися своїми сумними історіями ненадалння медичної допомоги.

Моєму татові (80 років) в око потрапило сміття. Ми приїхали в лікарню у нас окуліста “заміщає” лікар-хірург і графік у нього до 13.00. Ми з батьком зайшли в 13:07 на що отримали відповідь “моя зміна закінчилася, їдьте до Нікополя”.

Я з донькою до неї одного разу потрапила на прийом (сезон грипу був тоді), у дитини була висока температура 3-й день, коли ми зайшли в кабінет, то з виразу обличчя вже було видно, людина незадоволена чимось. Після цього я ходжу з дитиною тільки до платного лікаря, хоч і платиш, але ставлення інше зовсім і лікування призначалося адекватне.

В наш час все залежить від сумління лікаря, якщо він лікар від Бога, то ніколи не відмовить хворому в консультації (навіть якщо його робочий час закінчено, він може дати рекомендацію що робити, щоб полегшити біль хворого) . Але, на жаль, хороших лікарів дуже мало, зараз більше таких, яким цікаві тільки гроші.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: