facebook

Папа Римський закликав припинити війни і пробачити борги бідним країнам

У день святкування Католицького Великодня, 12 квітня, Папа Римський Франциск провів у режимі онлайн пасхальне богослужіння. Також він виступив із традиційним пасхальним зверненням до «Місту та світу».

Про це повідомляє DW. Богослужіння пройшло в соборі Святого Петра у Ватикані без віруючих через пандемію коронавірусу. Його транслювали онлайн.

Пише - джерело.

На Великдень богослужіння проведуть онлайн. Крайність чи неминучість?
Святкове богослужіння на Великдень не будуть забороняти через карантин. Однак людей закликають залишитися вдома та дивитися трансляцію онлайн

Папа Римський Франциск в своєму традиційному великодньому зверненні до «Місту та світу» помолився за всіх, хто помер і постраждав від пандемії коронавірусу.

Читайте також:  Covid захопив норкові ферми - мільйон тварин знищать

Понтифік також закликав негайно припинити вогонь у збройних конфліктах, які зараз відбуваються по всій планеті.

«Нехай Христос освітить всіх, хто несе відповідальність за конфлікти, щоб вони мали сміливість підтримати заклик до негайного глобальному припинення вогню у всіх куточках світу», – заявив він.

Також Папа Римський закликав країни бути солідарними в боротьбі з пандемією коронавірусу, жертвами якої стали понад 100 тисяч жителів планети. Він заявив про необхідність скоротити або пробачити борги бідних країн.

«Нехай всі нації будуть в змозі задовольнити найбільші потреби зараз через зменшення, якщо не прощення, боргу, який обтяжує баланси найбідніших країн», – сказав Папа Римський.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: