facebook

Пан Дайте Пару Копійок лягає на операцію: легендарний франківський жебрак просить про підтримку

Легенда франківської Стометрівки “Пане, дайте пару копійок” знову має проблеми зі здоров’ям – цього разу без операції не обійтись.

Пише - джерело.

Пан Василь, більш відомий як “Пане дайте пару копійок”, який вже не одне десятиліття збирає гроші в центрі Івано-Франківська на Стометрівці, потребує допомоги та підтримки.

«Пан Дайте Пару Копійок лягає на операцію і просить мене потримати йому місце на цьому світі, тобто прослідкувати, щоб він прокинувся після, за його словами, «задеревіння». А вас просить потримати за нього кулаки, взявши в них пару копійок, щоб Бог бачив, за кого саме ви тримаєте», – йдеться в дописі.

У легенди Стометрівки погіршилось здоров’я, а оскільки він не має з собою мобільного, то всі слова підтримки можна висловити під постом пана Ростислава. Також, за бажанням, можна допомогти коштами.

Читайте також:  У серпні прикарпатці оформили 12 тисяч закордонних паспортів

«Сам він, їдучи до міста, мобілу не бере. Бо вона – «зосередження поганих впливів, радіаційних викидів, аморальних викликів, хімдобрив і поганих новин». Тому переказує через мене, що якщо у когось кулаки зайняті, він може потримати їх віртуально: ПРИВАТ 5168 7574 2009 7018 Парфан Василь», – додає Ростислав Шпук.

Довідково:

“Пан Дайте Пару Копійок” або “франківський Кант” – жебрак Василь родом із села Підгір’я під Богородчанами. Чоловік випрошує на центральній вулиці міста «пару копійок» та нагороджує перехожих цікавими епітетами, завдяки чому став місцевою легендою.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: