facebook

П’яний вчитель під час шкільної поїздки відвів учнів у стриптиз-клуб

Учитель інформатики, який під час шкільної поїздки в Коста-Ріку водив учнів у стриптиз-клуб, на три роки втратив право викладати, пише BBC.

Пише - джерело.

Кричущий інцидент стався в липні 2019 року, коли 55-річний Річард Гленн супроводжував групу учнів елітної приватної школи у Великобританії. Семестр навчання в ній обходиться батькам у 4850 фунтів стерлінгів (187 тис грн).

Гленн мав пробути в Коста-Ріці з 5 до 28 липня, але вже через 6 днів керівник експедиції відправив його додому. Ось лише деякі з його відв’язних пригод:

Дозволив учням вживати алкоголь, хоча їм ще не було 18 років.
Пригрозив “вдарити по голові” одного учня і “вбити” іншого.
Зводив учнів в стриптиз-клуб.
Накричав на жінку-гіда, яка намагалася допомогти йому повернутися в намет.
З’явився голим у спільному готельному номері, хоча комісія вирішила, що в цьому “не було злого наміру або сексуального мотиву”.

Читайте також:  УСІ ХВОРОБИ ВІД НЕРВІВ: ЧИМ НАЙЧАСТІШЕ ХВОРІЮТЬ ПЕДАГОГИ

Горе-вчитель зізнався, що його поведінка була недоречною і непрофесійною, але подробиць гульні не пам’ятає через сильне сп’яніння.

Дисциплінарна комісія розбирала його справу без малого два роки і вирішила, що його поведінка – серйозне порушення високих стандартів професії вчителя. Гленну на три роки заборонили викладати, після чого він зможе подати заяву про зняття заборони.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: