facebook

П’яний рівнянин зламав 9-місячній дитині череп: дівчинка впала з батьківського плеча

До поліції вчора, 6 лютого, близько 23 години повідомили медики, що батьки привезли у медзаклад дівчинку, у якої лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом кісток склепіння черепа.

Пише - джерело.

Поліцейські встановили, що подружжя рівнян того вечора перебувало в гостях. 30-річний батько, будучи напідпитку, разом із 9-місячною донькою зайшли до ванної кімнати. Зі слів чоловіка, дитина, яка знаходилась на плечі, різко ворухнулась та впала на плитку.

Про це повідомили у місцевій поліції.

Батьки власним автомобілем доставили доньку до лікарні. Наразі, зі слів медиків, життю немовляти загрози немає. Дитина разом із 22-річною матір’ю перебуває у неврологічному відділенні.

Читайте також:  У Чернівцях жінка закопала своє немовля: подробиці трагедії

За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною).

Поліцейські встановили, що подружжя виховує іще старшого сина, 2019 року народження, та проживає разом із батьком 30-річного чоловіка. Офіційно останній не працевлаштований. Крім того, він неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків та незаконне поводження зі зброєю.

Санкція інкримінованої 30-річному рівнянину статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: