facebook

П’яні відпочивальники та діти без нагляду дорослих перебувають у зоні особливої уваги прикарпатських рятувальників

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 5 рейдів, з яких 4 моточовном. Зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 2 відпочиваючими громадянами, під час використання прокатного плавзасобу (відсутність рятувальних жилетів на громадянах). Працівниками рятувально-водолазної станції з відпочиваючими громадянами проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в місті Галич на ріці Дністер не допущено до купання в забороненому, небезпечному місці (стрибали у воду використовуючи мотузку прив’язаної до дерева) 5 дітей (вік 12-15 років), які були без нагляду дорослих. З дітьми проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників діти покинули небезпечне місце та територію водойми.

Читайте також:  Рятувальники не дозволили п’яним франківцям стрибати в воду з моста
Пише - джерело.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия не допущено до купання 2 громадян, які були в нетверезому стані. З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників громадяни покинули територію водойми.

24 серпня 2020 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: