facebook

П’яна жінка на дитячому майданчику побила свого 8-річного сина

Шевченківський районний суд Львова визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов’язків львів’янку Катерину Іващук, яка била свого 8-річного сина на дитячому майданчику, жінка була нетвереза. Суд призначив їй покарання – 850 грн штрафу.

Пише - джерело.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у жовтні 2023 року, випадок трапився приблизно о 19:20 17 вересня на дитячому майданчику на вул. Хвильового у Львові. Катерина Іващук мала ознаки алкогольного сп’яніння та била свого 8-річного сина. Це побачили перехожі, які заявили на жінку в поліцію.

Щодо жінки склали протокол про вчинення адмінправопорушення через невиконання батьківських обов’язків. У матеріалах справи не вказано, чи отримала дитина тілесні ушкодження. На розгляд справи у суді Катерина Іващук не прийшла. Раніше жінку не притягували до відповідальності через неналежний догляд за дитиною.

Читайте також:  Заступник голови Нацполіції Коваль передав воду в автобус із заручниками в Луцьку, переговори тривають

Справу розглянув суддя Олег Ковальчук, який дослідив усі матеріали справи та визнав Катерину Іващук винною у вчиненні адмінправопорушення, призначивши їй 850 грн штрафу. На постанову ще може бути подана апеляція.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: