facebook

Останні прогнози Дмитра Урануса про Україну на 2023 рік

Сьогодні набирають популярності передбачення Дмитра Урануса. Це астролог, який здобуває популярність на сторінках соціальної мережі Facebook. Сьогодні вже має кілька тисяч передплатників, він активно веде свою соціальну діяльність, і робить прогнози, які досить часто збуваються. Спочатку його історія почалася з того, що він почав просто публікувати свої думки з приводу того, що відбувається у світі і в астрології, підкріплюючи інформацію власними знаннями. І все це призвело до того, що зараз прогнози Дмитра Урануса на 2023 рік для України мають особливу популярність.

Пише - джерело.

Що чекає на Україну?
Відомий астролог робить досить позитивні прогнози щодо України. Вже сьогодні можна сказати, що ситуація поступово змінюється на користь української сторони. Цьому сприяють і зірки, які восени та взимку 2022 року будуть опікуватися натиском українців, при цьому не допомагаючи агресору.

predskazaniya dmitriya uranusa1 – Останні прогнози Дмитра Урануса про Україну на 2023 рік
Якщо звертатися до астрології, то варто зазначити, що у серпні 2022 року Марс утворюють унікальне поєднання з Місячним вузлом, а також планетою Ураном. І станеться це все під знаком Тельця. Звичайно, простому обивателю такі знаки незнайомі, і простежити якийсь взаємозв’язок буває складно, проте астрологічний прогноз Дмитра Урануса для України розшифровується. Адже астролог пояснює, що такий астрологічний аспект буває лише один раз на 167 років. Востаннє подібне спостерігали 1855-го року. Тоді, як каже історія, у Керчі висадилися десантні війська, які розпочали наступ на Севастополь. Протягом кількох місяців участі Росії у Кримській війні відбулося падіння Севастополя.

Можна сміливо сказати, що сьогодні події цього часу повторюються.

Переговори можуть бути
Якщо і є шанс на переговори, то вони мають розпочатися найближчим часом, і це дозволить вирішити багато проблем. На такій думці сходяться різні астрологи, тобто не лише Дмитро. Проте останні вважають, що навряд чи два президенти зможуть домовитися між собою, бо Володимир Путін не хоче поступатися. Він сприймає будь-які поступки як слабкості, на які можна натиснути. І це створює великі проблеми не лише для нього, а й для всієї країни. І якщо обговорювати прогноз астролога Дмитра Урануса, коли закінчиться війна в Україні, то треба сказати, що переговори можуть бути після того, як пройде сонячне затемнення 2022 року.

predskazaniya Дмитрія Уранус2 – Останні прогнози Дмитра Урануса про Україну на 2023 рік
Ця подія призначена на 30 жовтня, потім починається період ретроградності Марса. Останній у свою чергу є досить войовничою планетою, тому прийняти мирне рішення буде складно, проте свою роль у цьому процесі можуть відігравати посередники, тим більше у цей період просто життєво необхідно зберігати рівновагу у своїх рішеннях та вчинках, а також мислити раціонально. В основних учасників конфлікту зазвичай це виходить, і тому відмінною допомогою можуть стати посередники.

За попередніми даними, якщо переговори таки почнуться і передбачення Дмитра Урануса на 2023 рік для Світу себе виправдають, то вони закінчаться приблизно в середині січня 2023 року, тобто до цього періоду війна точно триватиме. Далі почнеться час закріплення оновлених правил та угод, які теж можуть проходити не без проблем. Набудуть чинності нові угоди не раніше березня 2023 року, тобто саме в цей період часу очікується перемир’я.

Читайте також:  Ситуація в Охтирці, Тростянці та Маріуполі – на межі гуманітарної катастрофи

Важко сказати, яким саме воно буде, бо ситуація постійно змінюється. І провісник упевнений, що будь-які мирні угоди з часом будуть порушені, але це дасть приблизно 10 років пересування. І за цей час можна зібратися силами, хоча Росія робитиме те саме, а Україна в момент підписання цих договорів залишиться без частини своїх територій.

Зараз у Росію очікують найнеймовірніші події, які торкнуться військової та політичної сфери. Процес уже розпочався, і вважається, що до кінця 2023 року Україна завоює собі Донбас. Можливо, навіть почнеться звільнення півдня та Криму, але цілком імовірно, що цей процес буде завершено 2023 року.

predskazaniya Дмитрія Урануса6 – Останні прогнози Дмитра Урануса про Україну на 2023 рік
Саме на тлі цих подій і з’являється інформація з приводу того, що російська влада скине переговори і пропонуватиме мирну угоду. Однак погоджуватися треба з невеликою побоюванням чи не потрібно взагалі, бо Росія вже не раз показала, що вона не тримає свого слова, а зірки кажуть, що навряд чи слова російської влади виявляться правдою.

Астролог, до речі, попереджає, що якщо Україна таки погодиться на укладення мирного договору, то в найближчі 10 років вона таки перестане існувати, бо на неї чекає нова війна.

predskazaniya Дмитрія Уранус3 – Останні прогнози Дмитра Урануса про Україну на 2023 рік
Пророцтва для Зеленського
Володимира Зеленського очікуючи досить важкі часи, адже навколо нього зараз утворюються інтриги плітки, які суттєво ускладнюють як його особисте життя, так і суспільне, отже, пророцтво астролога Дмитра Урануса для України не може не торкатися українського президента.

Якщо вірити передбаченню про те, що на нього очікується тиск, щоб він прийняв якесь важливе рішення. Примітка: цілком імовірно, що це рішення може стосуватися саме укладення договору з Росією. Однак, незважаючи на це, пророцтво Дмитра Урануса про Зеленського виглядає оптимістично.

predskazaniya dmitriya uranusa4 – Останні прогнози Дмитра Урануса про Україну на 2023 рік
Сьогодні в Україні продовжуються кадрові зупинки, і це порушує рівновагу влади. З одного боку – це стрес, але з іншого боку рішення є правильним, тому що розгойдування влади породжує в людині зробити те, що вона збиралася. Такі методи дозволяють виявити ворогів у близькому оточенні президента.

Володимира Зеленського чекають кілька новин, вони будуть і добрими, і поганими. Справа в тому, що багато його близьких скинуть маски, і його життя стане безпечнішим, але при цьому він розчарується у тих, кого вважав друзями.
Астрологія передбачає, що 2023 рік для президента країни проходитиме у стресі, конфліктності та боротьбі. Неважко припустити, що це обумовлено поточної ситуацією країни. Будуть спроби усунення його від влади, але зробити це не вийде, тому що Володимир Зеленський має підтримку великої кількості лідерів інших країн, а також, що важливо, це підтримка власного народу. І частково саме тому останні прогнози Дмитра Урануса про Україну на 2023 виглядають оптимістично, тож приводів для хвилювання немає.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: