facebook

Особливий місяць для Левів, Стрільців та Овнів: що чекає на три ці знаки в липні 2023 року

Життя знаків стихії Вогню: Овнів, Левів та Стрільців – буде насичене подіями у липні 2023 року. В основному, запам’ятається місяць активністю в особистих та ділових взаєминах. Але тут не все так однозначно: частина з вас створить новий союз, решта опиниться перед нерозв’язними проблемами у стосунках.

Пише - джерело.

Перша декада липня дуже емоційна, творча, яскрава. Це час пригод, романтики, палких любовних історій. До 11 липня за знаком Лева переміщується Марс і утворює гармонійні аспекти із Сонцем представників знаків Лев, Стрілець, Овен, розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова).

Венера, планета кохання та краси, також переміщується за знаком Лева, в якому і перейде до ретроградного руху 23 липня. Дві гендерні планети – Марс та Венера – у знаку фіксованого Вогню утворюють потужні енергетичні потоки, які дуже сильно відчують Овни, Леви та Стрільці.

Напружені аспекти Марса та Венери з Ураном можуть спровокувати загострення почуттів та психічних реакцій на любовні зізнання чи зради, потайливу поведінку партнера, втручання третьої сторони у взаємини. Особливо це стосується людей, народжених під знаком Лева. Зокрема, триває транзит Чорного Місяця, який пов’язаний з кармічними питаннями, складними темами, які періодично повторюються в житті всіх, хто потрапляє під її вплив. У липні 2023 року найбільше це відчують Леви. Але, пам’ятайте, що б не сталося, завжди є можливість вийти із замкнутого кола проблем або життєвої драми, якщо розуміти причини. У цьому допоможе особиста консультація астролога та його рекомендації, аналіз сумісності та перспектив взаємин, дослідження родової програми тощо.

У липні, особливо у першій декаді, у життя Левів може увірватися людина, яка повністю переверне її життя. Це так звані кармічні взаємини, які Всесвіт посилає для отримання необхідного досвіду, а не для щасливого шлюбу чи гармонійного партнерства. З одного боку, представники цього знака розуміють, що так, як раніше вже не буде, але, з іншого боку, може бути сильний страх зробити крок назустріч новому життю. Протистояти почуттю, що охопило, неможливо, але безліч протиріч роздирають зсередини, змушуючи залишатися в тому ж місці. Приблизно так впливає Чорний Місяць у періоди, коли він включається транзитом Марса і Венери. Однак, липень 2023 року запам’ятається на десятиліття, хай і не одразу, але пізніше, сильні духом Леви зрозуміють, що це був корисний досвід, що дає змогу зробити еволюційний прорив у сфері партнерства.

Овнам і Стрільцям без особливих зусиль вдається піднятися на вершину. Будь то ділові зв’язки чи особисті стосунки, поруч виявиться людина чи люди, які покажуть првильний шлях. Якщо ви давно чогось прагнете і докладаєте зусиль, але постійно чогось не вистачає, щоб досягти мети, не впадайте у відчай, ваш час настав. Попереду місяць відкриттів, кохання, кар’єрного піднесення. Найважливіші події відбудуться у першій декаді місяця. У цей час ловіть щасливі шанси, дійте сміливіше та не сумнівайтеся у своїх силах. Найкращий час для налагодження любовних взаємин, активного пошуку свого ідеального партнера, розмов про спільне майбутнє.

Друга декада липня буде не менш цікавою, але в цей період більше ділового спілкування, зустрічей із незвичайними людьми, участі у різних заходах. 11 липня Меркурій входить на знак Лева о 07:11 та утворює гармонійні зв’язки із Сонцем Левів, Стрільців та Овнів. До цього часу Марс вже увійде на знак Діви і вогняні енергії трохи вщухнуть, стануть комфортнішими та приємнішими. Це період розвитку творчих проєктів, свят, громадську діяльність.

Читайте також:  Сонячне затемнення в Овні 20 квітня 2023 року: що на нас чекає в цей час

Представники символів стихії Вогню можуть набути популярності, провести успішну рекламну кампанію, вирватися вперед, завдяки активним процесам в цей період. Так само щастить як Левам, так і Стрільцям з Овнами. Хоча Чорний Місяць цього разу навіть допомагає, надає Левам неймовірний магнетизм, приваблює інтерес публіки. Головне тим часом не розслаблятися і приймати все як належить. Робіть все, щоб утримати увагу інших людей, пам’ятайте про те, що в третій декаді місяця вже не так легко захопити бажаного партнера, зацікавити потрібну людину.

Від 11 до 22 червня – сприятливий час для подорожей, виступів, проведення навчальних заходів, запуску нових курсів. У багатьох сім’ях активізуються стосунки із родичами, можливий приїзд рідні здалеку, вирішення питань спадщини.

Овни, Леви та Стрільці, якщо ви хочете розпочати свою діяльність в Інтернеті, створити YouTube або запустити сайт – не проґавте цей період. Звичайно, літні місяці трохи розслаблюють, але зробіть зусилля – відпочиньте пізніше, коли інші працюватимуть. Напружений аспект із Ураном змусить вивчити багато нового матеріалу, закрити прогалини у знаннях, навчитися користуватися можливостями соціальних мереж. Але результат цього вас задовольнить, якщо ви дійсно поставите собі за мету вийти на новий рівень, здобути сучасну професію і стати вільною, незалежною людиною.

Третя декада липня, мабуть, найнепередбачуваніша. Леви, Стрільці та Овни мають бути готові до всього. Може статися так, що, наприклад, у компанії давнього друга ви зненацька виявите, що вас пов’язує щось більше. А якщо у вас вже є партнер, то в цей період стосунки знайдуть глибину, вийдуть на новий рівень близькості, гармонії, довіри.

21 та 22 липня Венера стаціонарна, а 23 липня переходить у ретроградний рух у Леві. Цього ж дня о 04:51 за київським часом Сонце повертається до своєї обителі – на знак Лева. Може з’явитися партнер із минулого, але цього разу роман може бути тривалим і пристрасним і призвести до шлюбного союзу, якщо не дорікатимете цій людині за всі проблеми. Пам’ятайте, що завжди винні двоє!

Якщо ви у стосунках, але вони вже давно дали тріщину, то, найімовірніше, у період ретроградної Венери (23 липня — 4 жовтня 2023 року) великий ризик розлучення, розлучення з подальшим поділом майна. Взаємини з родичами, які постраждали в недавньому минулому, поки що залишаться на колишньому рівні. Звичайно, все індивідуально і потрібно розглядати кожен випадок окремо на особистій консультації. Вчасно отримана підказка допоможе уникнути непоправного результату.

У період ретроградної Венери колишні кохані захочуть возз’єднатися, а подружжя відчує необхідність відвертої душевної розмови. Багато сил забиратимуть діти, яким зараз як ніколи потрібна ваша підтримка. Леви, Стрільці та Овни будуть на піднесенні, але все-таки не спокушайтеся – організм потребує хорошого відпочинку та детоксикації, зокрема і від непотрібних зв’язків.

Попередній транзит ретроградної Венери Левом був у серпні 2015 року. Згадуючи події того періоду, кожен може виявити собі цінні підказки. У знаків стихії Вогню можуть повторитись події, стосунки піти за знайомим сценарієм. У третій декаді липня жодних експериментів: обмежтеся звичними справами і рухайтеся тільки второваними дорогами. Хоча цей процес буде не дуже швидким, тенденція до поліпшення наявного стану речей таки є.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: