facebook

Осколком вибило око: в Івано-Франківську лікують воїна з 13 пораненнями

Другий місяць у Франківській обласній клінічній лікарні лікують військового з Харківщини, який отримав вогнепальні поранення обидвох рук та якому осколком гранати вибило око.

Пише - джерело.

Про це йдеться на сторінці медзакладу, пишуть Версії.

На війну чоловік пішов добровольцем. Поранення він отримав 28 червня під Гуляйполем Запорізької області під час штурму ворожих позицій.

Воїн згадує, що виповзав після поранення сам, на лопатках, адже ніхто підійти до нього не міг. А що з ним сталося – усвідомив уже в медбаті. Одну руку від плеча прострелили з БМП, долоню іншої розірвало. Осколком гранати вибило око. Загалом було 13 поранень. Але Володимир вважає, що йому пощастило, адже за годину того бою було 63 загиблих і 13 поранених.

Читайте також:  За тиждень 5 тисяч прикарпатців захворіли на грип та ГРВІ (ІНФОГРАФІКА)

Відомо, що майже все своє життя Володимир Ільїн говорив російською. Його мама – росіянка, а бабуся пережила блокаду Ленінграда. Розповідає, що ставлення до мови поміняв ще у 2013 році, коли розігнали Майдан і побили студентів.

За кілька місяців до повномасштабної війни чоловік вистриг собі козацького оселедця, а коли війна почалася, перейшов на українську.

“Переконаний, що якби наші військові спілкувалися виключно українською, то й рашисти би менше розуміли, про що йдеться, і людей би менше загинуло. Особливо на початку війни. І хоче, щоби ротацію зробили: ті, хто воює рік-півтора, щоб відпочили, а ті, хто не воює, щоб замінили їх”, – додають у дописі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: