facebook

Окупанти залишають Херсон: Шойгу віддав наказ відступити з правого берега Дніпра (відео)

“Життя та здоров’я військовослужбовців РФ завжди є пріоритетом”, таку причину втечі окупантів назвав Шойгу.

Пише - джерело.

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу віддав наказ командувачу так званої “спецоперації” в Україні Суровікіну розпочати відведення військ за річку Дніпро. Окупанти нібито мають залишити Правобережжя у найближчі терміни.

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Причина втечі з українського Херсона, як заявив Шойгу, це “життя та здоров’я військовослужбовців РФ завжди є пріоритетом”.

Командувач російської армії поінформував міністра оборони РФ, що військові після відходу із Правобережжя займуть підготовлені в інженерному відношенні оборонні рубежі та позиції на лівому березі Дніпра. Коментуючи ситуацію на півдні, Суровікін заявив, що ЗС РФ успішно протистоять спробам українського контрнаступу в напрямку Херсона.

Читайте також:  Росія вдарила ракетами по Миколаєву: Влучили у дві медустанови та житлові будинки

“Херсон та прилеглі населені пункти в поточних умовах не можуть повноцінно забезпечуватися та функціонувати”, – доповів Суровікін посіпаці Путіна Шойгу.

Деокупація Херсона: що відомо
9 листопада стало відомо, що в Херсонській області окупанти перед відступом почали підривати мости. Підірвано щонайменше 5 переправ у Миколаївській та Херсонській областях.

Перед відступом окупанти в Херсоні вже все повністю розікрали і все майно вивезли на лівий берег, а те, що не змогли вивезти, просто потрощили.

Цікаво, що 9 листопада загинув заступник гауляйтера Херсонської області Кирило Стремоусов. Російські пропагандисти стверджують, що так званий “заступник голови Херсонської області” Стремоусов загинув у ДТП.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: