facebook

Оксана Савчук: «Звітую перед громадою»

Дорогі іванофранківці! Рік тому ви довірили мені представляти інтереси нашої громади у Верховній Раді. Як єдина представниця націоналістичних сил у парламенті відчуваю відповідальність за свої дії. Дякую великій кількості людей, які завжди вірять у мене, які допомагають і підтримують, адже саме в командній роботі завжди можна здобути кращі результати.

За рік моєї діяльності як народного депутата я зареєструвала 44 законопроекти та 32 поправки. Подала 49 депутатських запитів до Голови Верховної Ради, Кабінету Міністрів та керівників міністерств і відомств України. Ми відстояли зареєстрований мною від ВО «Свобода» Закон №2769 «Про внесення змін до статті 225 Виборчого кодексу України (щодо розміру грошової застави)». Його підтримали ще 19 нардепів з інших фракцій та груп. Завдяки спільній роботі заставу на місцеві вибори зменшено в 9 разів. Це дасть змогу громадянам України вільно обирати і бути обраними до органів місцевого самоврядування, особливо ідеологічним партіям, які не мають великих ресурсів, але готові творити позитивні зміни на місцях.

Пише - джерело.

Весною ми зіткнулися з новим викликом як для всієї України, так і для Івано-Франківської ОТГ зокрема. Це світова пандемія, пов’язана з поширенням коронавірусу. З самого початку карантину ми запустили пошиття захисних костюмів для медиків. Порадилися з лікарями щодо вибору тканини і крою. Загалом пошили 650 костюмів, які передали до медзакладів міста Івано-Франківська та області. Також передали 1 тис. респіраторів напівмасок FFP 2D (МІК). Крім того, для станції швидкої допомоги я придбала бактерицидний рециркуляр «Аерекс-стандарт» з лампою TUV-30. Завдяки кварцуванню можна швидко підготувати карету швидкої до виїзду на виклик.

Читайте також:  Коли в Україні запрацюють дитячі садки

За рік діяльності як народного депутата я провела близько 20 прийомів громадян. Ми з вами спілкуємося й не у формальній обстановці – на вулиці, на зупинках, на майданчиках, міських заходах, після Богослужінь. Завдяки спільному діалогу можемо швидше вирішувати питання. Дякую, що підходите, запитуєте, радите і підтримуєте нашу команду. За те, що разом ми стояли на віче за захист української мови й не дозволили розгляду ганебного законопроекту в стінах парламенту.

Уже наступного тижня разом з депутатами від ВО «Свобода» ми вручимо планшети всім випускникам навчальних закладів міста Івано-Франківська (а також Тисменицького, Тлумацького, Рогатинського та Галицького районів), які склали ЗНО з української мови на 199 та 200 балів.

За цей рік я ще більше утвердилась у тому, що Україні потрібні політики з ідейними цінностями і християнськими переконаннями. Саме такі люди зможуть втримати позицію на користь нашої держави в час ухвалення важливих рішень. Продовжую працювати, відстоювати і боротися. Націоналісти у Верховній Раді є!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: