facebook

ОДИН У ПАЛАТІ, У ФЕКАЛІЯХ І ПОСТІЙНО ПЛАЧЕ: У ЗАПОРІЖЖІ ПАЦІЄНТИ ЛІКАРНІ СКАРЖАТЬСЯ НА НЕДОГЛЯД ЗА ДИТИНОЮ-СИРОТОЮ (ВІДЕО)

За словами жінок, які перебувають у лікарні, їм самим доводиться мити та підгодовувати дитину.

Пише - джерело.

У Запоріжжі 1-річний хлопчик-сирота, який потрапив до лікарні, перебуває у палаті один і постійно плаче.

Про це розповідає у соцмережах активіст Андрій (prana 108) .

Повідомляється, що дитина перебуває у палаті 5-ї дитячої лікарні в Запоріжжі. Хлопчик весь час у палаті один, напівроздягнений і постійно плаче.

“Якийсь треш у 5-й дитячій. Жінка, яка лежить у ковідному відділенні, розповідає про дитину. Малюкові 1,1 рік. Він – сирота. Знайшли його на вулиці. За ї словами, медсестри заходять рідко, лише погодувати. Малюк кричить, розривається. Він обкаканий, і вчора його вже заходила мити сусідка по палаті”, – розповідає очевидиця.

Хлопчика звати Андрій. За словами жінки, няні при дитині немає, оскільки його знайшли на вулиці і він ще ніде офіційно неоформлений.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Андрей (@prana.108)

Користувачі Мережі вважають, що медперсонал не може піклуватися про дитину у повному об’ємі, як няня, оскільки це не входить у їхні посадові обов’язки.

У медсестер ще повне відділення хворих, за якими потрібен догляд та лікування і вони по можливості приходять, годують, миють, переодягають тощо. Це потрібно вирішувати на рівні адміністрації лікарні, але не з медперсоналом. Щоб при лікарні були няні, які могли б з дітьми перебувати цілодобово.
Ніхто не може залишити свою роботу, щоб сидіти з малюком. А те, що ці медсестри приносять цим покинутим/конфіскованим діткам свою їжу, купують ліки за свій рахунок, приносять одяг – це ніхто не бачить. Натомість, бачать, як дитина кричить увесь день.
За місяць поки ми лежали з дитиною в лікарні 3 дітей без опіки привозили в одних трусиках, їх теж закривали, тому що персонал не розрахований на те, щоб доглядати за дітьми. А ще вони приховують цих дітей, я спробувала організувати їм допомогу, щоб почали приносити трусики, одяг, їжу, а персонал почав хамити і не приймати допомоги. Просто не хочуть розголосу, геморою, скандалів. Про такі випадки треба писати, тоді керівництво в лікарнях хоч щось буде робити для таких діток.
Я теж спостерігала таку ситуацію тільки дитині близько 2 років, до неї не пускали і про неї нічого не говорили, природно у мене були питання та бажання зайти до неї в палату приділити увагу. Але не пускали. Ось чим можна допомогти дитині у такій ситуації?
Коли лежала з лікарні з дитиною, також був покинутий малюк в сусідній палаті. Кричав нереально! Коли я запитала в медсестри: “Чому так?”, вона сказала: “Треба, щоб дитина не звикала ні до кого. Ви завтра поїдете, а нам що з нею робити?”

Читайте також:  У Запоріжжі "батько-лайфхакер", щоб не платити аліменти на дітей, змінив прізвище та ім'я

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: