facebook

Очільницю Естонії перевіряють на коронавірус

Після повернення з США президентка Естонії Керсті Кальюлайд відмовилася від участі в заході на честь річниці Конгресу.

Кальюлайд під час візиту в США могла перебувати в одній залі з зараженими коронавірусом, повідомляє Postimees.

Пише - джерело.

Очільниця Естонії брала участь у Вашингтоні в конгресі Американо-ізраїльського комітету з громадських зв’язків (AIPAC), організатори якого повідомили, що у двох учасників був діагностований коронавірус. Організатори AIPAC електронною поштою повідомили учасникам конгресу, що заражені особи прибули на конгрес з Нью-Йорка.

“На даний момент з’ясовуємо, чи перебували на AIPAC разом із зараженими в один день або в одному залі”, — сказала прессекретарка президентської канцелярії Майлин Аасмяе.

Читайте також:  Чоловік та дружина в штаті Мічиган, отримали по дві дози вакцини та обоє померли від COVID, тримаючись за руки (6 ФОТО)

Протягом усієї поїздки Кальюлайд і її делегація вживали всі необхідні запобіжні заходи, постійно проводилася дезінфекція. Ні в кого немає жодних симптомів, усі здорові.

Президентська канцелярія проконсультувалася з Департаментом здоров’я та лікарями. За їхньою рекомендацією, вирішили після прибуття до Таллінна зробити необхідні тести, а після результатів стежити за здоров’ям людей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: