facebook

Очільник Прикарпаття просить людей не перекривати дороги перед виборами

Сьогодні, 5 жовтня, під час наради голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів попросив прикарпатців не перекривати дороги.

“За три тижні до виборів хочу звернутись до всіх активістів та населення області щодо не перекриття доріг державного та місцевого значення. Ви бачите, що протягом року ми активно спілкуємось із громадами. Таких випадків, що в ОДА групи активістів не прийняли або не почули, немає”, – наголошує Федорів.

Пише - джерело.

Він додає, що перекриття доріг негативно впливає на нормальне життя області.

“Давайте ми цих три тижні проведемо у взаємоповазі один до одного. Розуміємо, що проблематика є. Багато доріг місцевого значення перебувають у незадовільному стані. Ми про це відкрито говоримо і готові до конструктивної співпраці. Але я прошу не використовувати перекриття доріг як захід впливу. Приїдьте групою в облдержадміністрацію, і ми спокійно розкажемо про ту проблематику і як з неї виходити”, – сказав очільник області.

Читайте також:  Прикарпатців просять долучитися до здачі крові важкохворим

За його словами, ОДА робить багато, аби залучити додаткові кошти саме на дороги місцевого значення. Працюють і над кредитами, проте наразі погодження від Міністерства фінансів ще немає.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: