facebook

Обстріл напередодні Різдва: у Генштабі розповіли про підступний план кремля. Українцям слід підготуватися

У ЗСУ розсекретили злочинні наміри російських окупантів перед Різдвом. Той випадок, коли ціла нація не має нічого святого.

Пише - джерело.

Росіяни ні на хвилину не припиняють ракетного терору українців. Ще б пак, програючи на полі битви, цинічний обстріл мирного населення дає їм відчуття власної “величі” та гордості.

Так, наприклад, новорічної ночі росіяни атакували столицю України, Київ. У КГВА повідомляли, що сили ППО ліквідували 23 повітряні цілі, поки весь світ святкував прихід Нового року.

А в ніч проти 2 січня окупанти завдали по Україні масованого удару “шахедами”. Зокрема, атакували і Київ дронами, понад 20 БПЛА знищено, проте без ураження енергетичної інфраструктури не обійшлося.

На ранок вівторка, 3 січня, у Чорному морі росія тримає 5 кораблів, проте ракетоносіїв серед них немає. Щоправда, це може бути викликано тим, що в морі триває шторм, тому росіянам через погоду складно утримувати там велике корабельне угруповання.

Читайте також:  Коли закінчиться війна в Україні: названі найпопулярніші передбачення астрологів

Крім того, відомо, що російські ракетоносії зараз перебувають у пунктах базування, і там “проходить якийсь процес”.

Так, в ефірі телемарафону керівник об’єднаного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила, що росія може готуватися завдати нового масованого удару по Україні в день Різдва, 7 січня.

Раніше у Повітряних силах ЗСУ вже повідомляли, що готуються до можливого масованого обстрілу росією на Різдво 7 січня.

“Ми очікуємо, ми готуємося. Ви ж бачите, що три дні поспіль йдуть атаки. Як вони (росіяни — ред.) собі там спланували поки ми не знаємо. щоб були заряджені, а люди готові”, – заявляв речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі “24 канали”.

Також Ігнат підкреслив, що росіяни не змінили своїх загарбницьких намірів щодо України і зараз йдеться про їхнє виживання.

“Питання йде про їхнє виживання – не про наше, а про них. Ми готуватимемося, відбиватимемо всі загрози”, – додав він.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: