facebook

Нові випробування і трагічні події в 2023: астролог розповів, скільки триватиме війна в Україні

Нові випробування і трагічні події в 2023: астролог розповів, скільки триватиме війна в Україні

Пише - джерело.

Астролог склав гороскоп для України на 2023 рік, і розповів про небезпечні аспекти.

Війна в Україні триватиме щонайменше до весни 2023 року. Як каже астролог Влад Росс Главреду, у рік Кролика Юпітер буде роздувати вогонь війни. За словами Росса, в першій половині 2023 року Юпітер буде рухатися по знаку Овна, продовжуючи свій шлях, розпочатий в 2022 році. 16 травня він перейде в Тельця.

“Юпітер в Овні не любить зволікати, тому перші п’ять місяців 2023 року – це час швидких рішень і короткострокових проектів, на які раніше не вистачало сміливості. Коли Юпітер перейде в Тельця, проекти сповільняться, або щось почне їх гальмувати. Тому якщо у вас є короткострокові справи, потрібно їх встигнути зробити в перші п’ять місяців року, скориставшись моментом, поки Юпітер буде перебувати в швидкому імпульсивному знаку зодіаку”, – сказав Росс.

Катаклізми, війна і катастрофа
“Якщо розглядати негативні прояви цього періоду, то під час проходження Юпітера за знаком Овна часто трапляються різні катаклізми, катастрофи за участю вогню, війни, посилюється агресія в суспільстві. Тож до весни війна в Україні точно не закінчиться, оскільки Юпітер буде роздувати вогонь війни. Через це ворог зробить нові спроби захопити наші території, боротьба за незалежність буде запеклою, а на фронті буде “м’ясорубка” з великими жертвами. Також у цей час високопоставлені особи можуть втратити свої пости і піти у відставку. Особливо це стосується Росії, Білорусі, Ірану – в цих країнах все може кардинально змінитися і може відбутися революція”, – говорить астролог Главреду.

Читайте також:  Окупанти спричинили екологічну кaтaстрофy на Запорізькій АЕС – “Енергоатом”

Юпітер буде перебувати в знаку Тельця з 16 травня 2023 року по 26 травня 2024 року.

Юпітер у Тельці – це непростий час, як показує історія. У 2023 році Юпітер не добереться до з’єднання з ураном, який вже давно гостює в Тельці, але буде впевнено до нього підбиратися. Негативний вплив Юпітера в Тельці відчує на собі Росія, де все перераховане вище може статися відразу після 16 травня.

Україну чекатиме процвітання
“Юпітер в Тельці робить акцент на земельних ресурсах, сільському господарстві, харчовій промисловості. У всіх цих сферах Україну чекатиме процвітання. Також у 2023 році в Україні буде дуже хороший урожай. Якщо ваш бізнес пов’язаний з однією з цих сфер, ви досягнете успіху”, – сказав Росс.

Квадрат Юпітера і Марса до Плутона 2023
Юпітер разом з Марсом створять квадрат до Плутона 18 травня, тому плюс-мінус 15 днів до цієї дати і після буде зберігатися складна ситуація. Цей аспект попереджає про серйозні небезпеки і катаклізми в цьому місяці.

Ситуація небезпечна застосуванням різної зброї, навіть тактичної ядерної.

“Опозиція двох агресивних планет – Плутона і Марса – дає вихід напруги і приносить трагічні події, а в поєднанні з Юпітером масштаб цих подій може бути набагато більше. У травні дуже ймовірні техногенні катастрофи, особливо в Росії”,- говорить Росс у прогнозі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: