facebook

Нові атаки РФ вже скоро: Екстрасенс назвав найнебезпечніші міста та дні

Шептицький закликав українців бути обережними.

Пише - джерело.

Екстрасенс і таролог Роман Шептицький назвав найнебезпечніші регіони і міста, які Росія може атакувати до кінця поточного тижня – 12 лютого. За його прогнозом, особливо підвищена загроза буде в середині тижня.

“Закликаю бути уважними та обережними, наскільки це можливо. Ворог абсолютно не планує здаватися. Тільки силовим методом можна їх перемогти, за принципом – хто сильніший, не інакше”, – зазначив він, роблячи розклад карт Таро.

Серед особливо небезпечних регіонів Шептицький назвав: Дніпро (і область), Миколаїв (і область), Херсон (і область), Запоріжжя (і область). Також під загрозою ударів можуть бути Одеса, Черкаси, Полтава, Житомир Вінниця. У західних областях має бути спокійніше, хоча загрози все одно залишаються, попередив екстрасенс.

Читайте також:  Москві приготуватися: дипломат спрогнозував удари ЗСУ по території росії

Без особливих змін ситуація залишатиметься в Луганській, Донецькій і Харківській областях, прогнозує таролог.

У Криму тим часом триватиме активний курс до звільнення, на поточному тижні можливі атаки ЗСУ російських ворожих баз, зазначив Шептицький.

Раніше ведичний астролог Дмитро Вартанян назвав терміни, коли закінчиться повномасштабне вторгнення, розпочате Росією в лютому минулого року. Він заявив, що Україні вдасться повернути всі свої території.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: