facebook

Нова масована атака: маг назвав найнебезпечніший день на цьому тижні

Нова масована атака: маг назвав найнебезпечніший день на цьому тижні

Пише - джерело.

Екстрасенс Роман Шептицький заявив, що найбільш напруженою обстановка на фронті буде в середині тижня.

Відомий екстрасенс Роман Шептицький зробив прогноз на тиждень з 13 по 19 лютого і розповів про те, що четвер, 16 лютого, буде найнебезпечнішим днем тижня. У цю дату можлива повторна масована ракетна атака. Непросто буде і в п’ятницю.

“Не можу сказати, що на п’ятницю випадає спокійна і тиха карта. Шістка мечів випадає. Це “гостра” карта. Я її називаю картою прориву. Буде планування, вивчення ситуації, отримання досвіду і нових знань. Також випадає аркан жадібності. Ця карта показує, що для подолання ворога має бути необхідне забезпечення – збройне і матеріальне. На даний момент це забезпечення є, але воно не настільки велике, щоб зараз говорити про активні контрнаступальні рухи”, – сказав Шептицький.

Читайте також:  У бою на Миколаївщині загинув військовий журналіст Віктор Дудар. ФОТО

Він зазначив, що в інші дні ситуація буде стабільною, наскільки це можливо в умовах війни. Кінець тижня обіцяє бути спокійним, судячи з розкладу на картах Таро.

“У неділю буде якась заморозка, випадає перевернуте сонце”, – додав екстрасенс.

Роман Шептицький уточнив, що навіть тимчасові проблеми з озброєнням не стануть перешкодою на шляху до повного звільнення української території від російських загарбників.

“Цей контрнаступ все ж буде. Я роблю акцент на тому, що вся Україна буде звільнена від ворогів. Буде звільнений і Донбас, і Крим”, – резюмував Шептицький.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: