facebook

Ніколи не зупиняйся!

Це головне життєве правило бізнес-леді Наталі Карач. Яскрава жінка, успішний менеджер, а нині ще й мережевик страхового посередника №1 в Україні – компанії StarLife. Новий фах вона опанувала вже в умовах повномасштабної війни. І переконує: багаторівневий маркетинг сьогодні – це чудовий шанс реалізувати себе та впевнено почуватися у світі бізнесу.  

Пише - джерело.

Як ви прийшли в мережевий бізнес?

У мене був дуже цікавий шлях. За спеціальністю я лікар-хірург, от тільки не практик. 15 років працювала у фармацевтичному бізнесі, десять із них – на менеджерських посадах. Якось, ще на шостому курсі університету, я прочитала книги «Багатий тато, бідний тато» Роберта Кійосакі та «Думай і багатій» Наполеона Гілла, які просто перевернули моє життя з ніг на голову. Я зрозуміла, якщо хочеш стати фінансово незалежним, вчися будувати свій власний бізнес, а не працювати на когось. І вирішила йти до цього. 

Але як повірити у власні сили і зробити цей вибір, особливо жінці?

Усе залежить від людини, її характеру та цілеспрямованості. Я б не робила тут поділу на чоловіків і жінок. Хоча мені здається, що чимало жіночих рис, як-от: харизма, інтелект та інтуїція – у цій справі навіть більше допомагають. 

Успіх у будь-якому бізнесі – це завжди про рух вперед. Як правильно ставити перед собою цілі?

Тут головне швидкість прийняття рішень. «Хто не ризикує, той не п’є ігристого» – це одна з моїх улюблених фраз. Страх того, що не вийде, що ж подумають інші, він сковує і не дає рухатися далі. А  у мене, мабуть, є страх того, що я чогось не спробую. Знаєте, краще щось зробити, аніж шкодувати потім, що не зробив. 

Але ви успішно ці страхи долаєте…

Так, у цьому вся я. Не тому що, а наперекір. Я впевнена, що людина може досягти усього, що хоче. Важливо мати бажання і працювати. Тільки вперед. 

Чи є у вас особистий план саморозвитку, якого дотримуєтеся?

Обов’язково. Завжди ставлю собі цілі на день, на місяць та на рік. А деколи навіть більше, ніж на п’ять років (сміється). Я навіть у своїй команді часто запускаю такі челенджі, як «21 день постановки найоптимальніших цілей» і бачу, як це працює на практиці. Люди починають вірити у те, що все задумане можна реалізувати.  

Читайте також:  У Мелітополі підліток врятував маршрутника і пасажирів: водієві стало зле і транспорт виїхав на зустрічку

Сьогодні ви представляєте компанію StarLife. Чому доєдналися до великої команди?

StarLife – це провідний посередник у сфері убезпечення життя. Працюючи методом індивідуальних консультацій, ми пропонуємо своїм клієнтам найбільш прийнятні для них особисто варіанти вирішення проблем, пов’язаних з фінансовою безпекою. Із цим продуктом я познайомилася торік у лютому і буквально одразу ним захопилася. А вже через пів року остаточно зрозуміла, що MLM (multilevel marketing) – дійсно моє. Тут ти здобуваєш необхідні якості, щоб стати справді успішним і багатим.  

Яким чином?

Багаторівневий маркетинг дозволяє вкладати невеликі перші інвестиції, але дає чудовий старт для власного бізнесу. І часу є стільки, скільки для цього потрібно. Наше оточення поділяється на два типи людей: ті, хто сіє у нас зневіру, мовляв, нічого не вийде, і ті, хто нас мотивує і готовий допомогти. Власне, у MLM тебе оточує саме другий тип людей. І це дуже круто. Ти хочеш постійно зростати, щоб зростали й інші. Буквально за пів року я досягла 4 рівня і вже відкрила два офіси – у Франківську та Городенці. Ще два – уже в планах. Тому точно можу сказати: якщо ви готові докорінно змінити свій фах і здобути фінансову незалежність, multilevel marketing для вас. 

Що вас  сьогодні мотивує найбільше?

Я завжди кажу, що моя команда – це команда мрії.  І моя робота – це робота мрії. Я бачу результат, спілкуюся з людьми і ще й отримую за це гроші. Також цей бізнес змушує тебе розвиватися як в інтелектуальному, так і емоційному та фізичному планах. Коли ти працюєш на себе, ти маєш що потім передати у спадок, продати або ж залишити у своєму активі. Це те, на що ти працював кілька років, а далі можеш отримувати пасивний дохід. Хоч це не про мене, я людина активна. І поставила собі ціль на все життя – виростити у своїй команді більш як сотню мільйонерів. 

То що ж сьогодні у пріоритеті – мрії, бажання чи власне цілі?  

Усе поєднується. Чіткі цілі практично пересікаються із мріями. А якщо в тебе є чітка ціль, яка вибудовується у мрію, – це ж і є бажання (сміється).

Як би мала звучати особиста формула успіху Наталі Карач? 

Ніколи не зупиняйся! Це моє головне правило успіху. 

The post Ніколи не зупиняйся! appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: