facebook

Невірність по знаку Зодіаку. Чесний гороскоп для чоловіків та жінок

Сміливо заявляти, що певні знаки вірні, а якісь інші невірні – я не стала б. Все дуже індивідуально і залежить від безлічі факторів (дати і часу народження, з ким у парі даний представник знака Зодіаку, його стать і вік) адже навіть найзатятіший зрадник рано чи пізно може стати вірною людиною, у якої все відмінно у стосунках та зради їй ні до чого.

Пише - джерело.

Почнемо із чоловіків. Справжніми поціновувачами жіночої краси є Терези. У Терезів може бути багато гарних подруг, але боятися цього не варто. Чоловіки-Терези вірні за своєю природою, навряд чи вони ризикуватимуть серйозними стосунками заради інтрижки.

Чоловік-Скорпіон – пристрасний, яскравий, імпульсивний і любить перебувати в центрі уваги, але це не привід хвилюватися. Коли чоловіка – Скорпіона у стосунках все влаштовує, він не зраджуватиме коханій жінці. Інша справа – брак інтимної близькості або помста.

Чоловік-Стрілець легко піддається спокусі. Красива, цікава жінка легко може заманити такого чоловіка, а для Стрільця “сеkс на одну ніч” досить частеі явище, що нічого не означає.

Чоловік-Козеріг дуже вірні за своєю натурою чоловіки. Вони постійно думають про роботу або про те, як покращити свій фінансовий стан і роблять це вони навіть в обіймах коханої жінки, які тут можуть бути зради.

Чоловік-Водолій – їх надмірна любов до спілкування та допитливість призводить до частих спокус. Але їх більше вабить спілкування, ніж потреба зробити зраду. Якщо такий шанс об’єднає інтереси обох, то, звичайно, він не відмовиться ним скористатися.

Чоловіки-Риби можуть щиро і глибоко любити жінку, але й зраджувати її. Чоловіки-Риби готові “плисти” до будь-якого рибалки жіночої статі, що сподобався. Але із сімей Риби практично ніколи не йдуть.

Чоловік-Овен теж досить мінлива натура. Глибоке декольте, високий виріз або коротка спідниця та чоловік-Овен у вашому ліжку. Ці чоловіки дуже азартні і навіть сильне почуття не заважає їм шукати та заводити нові інтрижки.

Чоловік-Телець – вони, звичайно, не можуть не помітити гарну дівчину, але Тельці не з тих чоловіків, які кидаються у всі тяжкі, зраджуючи кохану дружину.

Чоловік-Близнюки – дуже товариські та комунікативні, що нерідко закінчуються швидкоплинними інтрижками, але для Близнюків сеkс ніколи не стояв на першому місці, тому на зраду їх може підштовхнути втома чи одноманітність у стосунках.

Чоловік-Рак – для них одним із головних факторів є душевна близькість з коханою жінкою, вони рідко зраджуюють. Чоловіки-Раки люблять похвалу та компліменти. Якщо вони і починають зраджувати, то, швидше за все, в коханій вони розчаровані і вже шукають нову жінку.

Чоловік-Лев – самозакохані чоловіки, які люблять, щоб їх оточували як гарні та дорогі речі, так і гарні яскраві жінки. Лев завжди вибирає “найкраще”, тому якщо вже він вибрав собі “левицю”, то зраджувати не стане.

Чоловік-Діва – один із найвірніших і найвідданіших знаків Зодіаку. Саме чоловіки-Діви не піддадуться чарам першої зустрічної красуні і якщо Діва вирішив зрадити, то для цього напевно були причини. Регулярний сеkс, кохання та домашній затишок – і ваш чоловік завжди буде вам вірним.

Читайте також:  У банках та обмінниках України відмовляються приймати долари: які банкноти не вийде продати

А тепер поговоримо про жінок і розберемо їхню вірність і схильність до зрад на підставі знаків Зодіаку.

Жінка-Терези – це приваблива жінка, яка поєднує в собі м’якість і жіночність. Жінка-Терези знаходиться під заступництвом планети Венери – така жінка завжди приваблює чоловіків своєю витонченістю та жіночністю, навколо неї завжди крутяться чоловіки. У шлюб може вступати неодноразово, але зради для цих жінок рідкісне явище.

Жінка-Скорпіон – чуттєва, емоційна, загадкова, приваблива. Такі жінки наділені особливим чуттям та інтуїцією та інстинктивно знають хто її обранець. Всупереч поширеній думці про їхній імпульсивний темперамент, закохана жінка – Скорпіон вірна, чуттєва, дбайлива. Вибравши свого партнера, готова йти з коханим чоловіком пліч-о-пліч.

Жінка-Стрілець – любить чоловічі розваги, застілля, танці, спорт, а свобода для неї дуже важлива складова. Не кожен чоловік зможе бути з такою волелюбною жінкою. Чоловіка вона вибирає сама і в залежності від глибини почуттів та прихильності, вона може бути як правильною, так і неправильною супутницею.

Жінка-Козеріг – може дуже довго вибирати ідеального чоловіка. Вона має вроджений талант впливати на чоловіка та отримувати все, що тільки забажає. У шлюбі вона вірна, працелюбна та дбайлива господиня.

Жінка-Водолій – жінка-загадка. Свої вчинки вона й сама часом не розуміє. Чоловіки в неї теж часто неординарні особи. Натура вона товариська, незалежна, дотепна, що не може не викликати інтересу у чоловіків. Жінка – Водолій ідеалістка, може одружуватися неодноразово, але у шлюбі вірна.

Жінка-Риби – дуже приваблива для протилежної статі, незалежно від зовнішніх даних. Якщо не бере зовнішністю, то бере внутрішнім світом. Такі жінки більше довіряють серцю, ніж розуму. Будучи найчуттєвішим знаком Зодіаку, можуть йти у світ ілюзій та спокус. Дружини – Риби не найвірніші.

Жінка-Овен – може заводити романи з простої цікавості чи заради різноманітності. Навіть шлюб не зупиняє жінок – Овнів від інтрижок. Вона не приховуватиме своєї симпатії і першою може зізнатися у своїх почуттях.

Жінка-Телець – гарна, але консервативна. Вона ревнива, ставиться до свого чоловіка як до своєї власності, зрад не прощає, оскільки ідеалізує шлюб і намагається жити за всіма правилами. Сама жінка-Телець зазвичай теж не зраджує.

Жінка-Близнюки – наділені жіночим серцем та чоловічим розумом, вони дуже легко йдуть на контакт із чоловіками. У сім’ї вони не просто вірні дружини, вони чудові господині та коханки.

Жінка-Рак – народжена для сімейного життя і знає про це. Дуже ретельно вибирає собі чоловіка. Жінка – Рак вірна дружина та дбайлива мама.

Жінка-Лев – любить світське життя, гроші і завжди прагне високого становища. Вона чудово розуміє різницю між шлюбом, любов’ю та просто сеkсом. З чоловіком вона зазвичай встановлює партнерські стосунки та вірна.

Жінка-Діва – дуже спокійна, працьовита, відмінна господиня та дружина. Готова принести себе в жертву заради сім’ї. Її легко можна назвати зразком для наслідування.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: