facebook

Нетверезий водій збив двох крихіток по 6 і 7 років, не встигли повернути велосипеди: кадри з місця ДТП

Винуватця фатальної ДТП затримали на місці

Пише - джерело.

У Вінницькій області поліція затримала учасника ДТП, в якій загинули двоє малолітніх дітей. Чоловік наїхав на дітей на велосипедах, а потім з’їхав у кювет.

Про страшну трагедію, жертвами якої стали діти, розповіли в МВС України в Facebook.

“Сьогодні близько 13: 00 години в селі #Росоша Липовецької територіальної громади водій автомобіля Skoda допустив наїзд на двох дітей, 6 і 7 років, які рухалися на велосипеді по проїжджій частині дороги. В результаті аварії водій іномарки з’їхав у кювет, де його авто загорілося. Від отриманих тілесних ушкоджень малолітні діти загинули на місці події”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:  Чорний грудень для військовозобов’язаних: у Раді готують нові правила мобілізації – вже ніхто не відкрутиться

ДТП, фото: МВС

Повідомляється, що 20-річний водій не постраждав. В його організмі виявлено 1.76 проміле алкоголю. Чоловіка затримано в процесуальному порядку.

“Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Санкція статті передбачає покарання – до 12 років позбавлення волі”, – сказано в повідомленні.

На Вінниччині поліція затримала учасника #ДТП, у якій загинули двоє малолітніх дітей

Сьогодні близько 13:00 години у…

Опубліковано МВС України Вівторок, 30 березня 2021 р.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: