facebook

Netflix назвав десятку найкращих фільмів

Netflix вперше опублікував 10 своїх найпопулярніших фільмів, які вийшли за останні два роки. Обирали, дивлячись дані про кількість переглядів за перші чотири тижні після виходу.

Пише - джерело.

Так, лідером стала “Операція з порятунку” з Крісом Хемсвортом в головній ролі. Бойовик подивилися 99 млн домогосподарств. У топ-3 також увійшли “Пташиний короб” з Сандрою Буллок – 89 млн домогосподарств і “Правосуддя Спенсера” з Марком Уолбергом – 85 млн домогосподарств, повідомляє Bloombreg.

У десятку найпопулярніших увійшли “Примарна шістка” – 83 млн, “Загадкове вбивство” – 73 млн, “Ірландець” – 64 млн, “Потрійний кордон” – 63 млн, “Не та дівчина” – 59 млн, “Платформа” – 56 млн і “Ідеальне побачення” – 48 млн.

Читайте також:  Гугл назвав найпопулярнішу в Україні людину

У компанії підкреслюється, що найпопулярнішими є бойовиками або тріллерами за участю відомих кінозірок. У список також увійшли три комедії.

Уточнюється, що один перегляд в системі підрахунків Netflix означає, що користувач включив фільм хоча б на дві хвилини.

З’ясували фільми 1990-х, що дотепер залишаються найпопулярнішими у світі. Перелік визначали за частотою пошуків в інтернеті. Аналізували запити фільмів 1990-х у 100 країнах світу. Найпопулярнішим виявився “Форрест Гамп”, знятий 1992 року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: