facebook

Неподалік Франківська рятувальники, кінологи, поліція та водолази шукають чоловіка

Вчора, до рятувальників надійшло повідомлення від жителя села Крихівці, про те, що його 42-річний син ще зранку 28 травня пішов в лісову місцевість с. Загвіздя, с. Підлісся Тисменицького району та протягом доби додому так і не повернувся.

29 травня о 15.40 для проведення пошукових-рятувальних робіт залучено групу надзвичайників, кінологічне відділення та працівники поліції, інформує Фіртка.

Пише - джерело.

О 16.40 особовий склад приступив до пошукових робіт.

О 17.20 надійшла додаткова інформація від очевидця, який попередньо бачив громадянина, що заходив в р. Бистриця Солотвинська, (рівень води становить близько 1,5 м.). Свідок вказав працівникам кінологічного відділення можливе місце, де він бачив в останнє чоловіка, щодо якого здійснюються пошукові заходи.

Читайте також:  У Франківську люди скаржаться на мешканців багатопроверхівки, котрі обгородили парканом свій будинок

Додатково о 17.25 направлено до місця пошуків відділення водолазно-рятувальних робіт.

Станом на 22.00 рятувальниками та кінологічного відділення проведено обстеження берегів та прибережної зони по обидві сторони річки на відрізку 6 км. Відділенням водолазно-рятувальних робіт проведено обстеження акваторії дна річки довжиною 600 м., особу не знайдено.

У зв’язку з настанням темної пори доби та за рішенням керівника з ліквідації наслідків надзвичайних подій, пошукові роботи призупинено. Поновлення пошукових робіт заплановано на сьогодні 09.00 годину.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: