facebook

Негода в Італії: кількість жертв зросла

Окрім повенів, у державі зафіксували близько 120 зсувів.

Пише - джерело.

Негода в Італії забрала вже дев’ять життів. Тисячі мешканців були евакуйовані зі своїх домівок через повені та зсуви в 37 населених пунктах країни.

Міністр цивільного захисту Італії Нелло Мусумечі заявив, що в деяких районах лише за півтори доби випала половина середньорічної кількості опадів. Про це інформує Reuters.

У державі зафіксували близько 120 зсувів. Щонайменше один міст обвалився біля Болоньї. Через повінь перекрили деякі траси та призупинили багато залізничних рейсів. Довелося скасувати й Гран-прі Формули-1, яке мало відбутися в місті Імола.

Читайте також:  П'яні українці підпалили сарай і пограбували магазин у Польщі

За даними МВС Італії, евакуюватися довелося 14 тисячам людей. Серйозно постраждало місто Равенна на узбережжі Адріатичного моря, відоме своїми пам’ятками стародавніх часів. У міністерстві цивільного захисту попроситимуть уряд про виділення 20 мільйонів євро для постраждалих населених пунктів.

Раніше ми повідомляли про повінь у Конго. Через зливи в регіоні Калехе річки вийшли з берегів, спричинивши підтоплення та масштабні руйнування, через які загинули сотні людей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: