facebook

Недешеве задоволення: скільки коштує катання на лижах у Буковелі (фото)

Поціновувачі активного відпочинку можуть відвідати гірськолижний курорт і провести час на свіжому повітрі, спускаючись зі схилів на лижах. Буковель пропонує туристам чимало варіантів активного дозвілля, але найпопулярнішим залишається катання на лижах, особливо взимку.

Пише - джерело.

Це недешеве задоволення, враховуючи, що вартість спеціального одягу та спорядження не входить у ціну спуску, пишуть PRO ГРОШІ.

На офіційному сайті курорту Буковель можна дізнатися, скільки коштують заняття на лижах у грудні 2023 році.

Ціни за різні тренування
Туристи можуть обрати варіанти спуску залежно від власних вмінь. Тобто скористатися допомогою досвідчених тренерів, якщо вперше стали на лижі, або самостійно прокататися за наявності достатніх скілів. Існують такі заняття:

“Комфортний старт”;
“Фрістайл”;
“Техніка Level-up”;
“Згадати все”;
“Групове заняття”;
“Аудит їзди”;
“Карвінг”;
“Дитяча лижна школа”.
Комфортний старт. Тренування підходить для новачків у катанні, які вирішили здійснити перші спуски схилами Буковелю. З людьми постійно перебуває інструктор, який навчить базовим навичкам і допоможе уникнути традиційних помилок. До 19 грудня безперервне заняття терміном 3 години коштує 3 460 грн, а в другій половині місяця – 4 160 грн. За додаткового учасника потрібно доплатити 1 730 грн.

Групове заняття. Це навчання та спуски тривалістю 5 годин для дорослих і дітей віком від 8 років. Запис можливий при мінімальній кількості людей – 3 особи одного рівня. Максимальна чисельність групи становить 8 осіб. Вартість дорівнює 1 850 грн (до 19 грудня) або 2 300 грн.

Техніка Level-up. Включає два варіанти занять: для виправлення технічних помилок або підняття майстерності з акредитованим інструктором. Перше триває 3 години і коштує 3 460 грн або 4 160 грн, час другого тренування становить 6 годин (можна розділити на два рази) вартістю 6 340 грн або 7 600 грн.

Згадати все. Підійде для любителів лижних спусків, які вміють кататися, але перебували у вимушеній перерві. Заняття допоможе відновити навички та вміння, щоб сміливо демонструвати їх у новому сезоні. Тривалість – 2 години, ціна – 2 290 грн або 2 880 грн.

Аудит їзди. Це нагадує швидше не звичайне тренування чи спуск, а шкільний урок. Його замовляють лижники будь-якого рівня, які хочуть дізнатися про власні помилки та отримати рекомендації. Інструктор протягом 2 годин фіксує катання на відео, після чого звертає увагу на проблемні місця та дає поради щодо виправлення. Вартість заняття – 2 290 грн або 2 880 грн.

Читайте також:  На Канівщині буревій залишив Яблунів без освітлення на декілька годин

Карвінг. Сподобається лижникам, які прагнуть максимально підняти рівень катання і стати професіоналами, опанувавши нові техніки. Коштує 4 840 грн або 5 800 грн за 3 години.

Плата за спорядження та одяг
Звісно, можна прийти зі своїм, але найчастіше лижники, особливо новачки, не мають спеціального комплекту. Буковель пропонує туристам прокат спорядження та одягу в різних категоріях. Наприклад, трохи дешевше вийде орендувати гірськолижну куртку, штани, окуляри тощо категорії В, оскільки це більш зношені моделі. Також необхідно врахувати заставу на випадок пошкодження чи інших проблем із поверненням.

Спорядження включає власне лижі з додатковими черевиками, палицями і шоломом. Комплекти також поділяють на категорії А, В, С, D1 та D2, від чого залежить якість, розмір і ціна. Наприклад, категорія А означає високий клас, тоді як позначка C говорить про колекцію 3-5 річної давності. Але, незважаючи на категорію, все спорядження регулярного оновлюють та перевіряють на безпеку.

Що отримають гості найдорожчого готелю в Буковелі
Безпосередньо на території курорту розташований найдорожчий готель Ribas Karpaty. Він пропонує гостям чимало зручностей, зокрема, ресторан із європейською та українською кухнею, терасу для відпочинку, бар з елітним алкоголем. Плюс мешканці за свої гроші отримують обслуговування номерів і безплатний Wi-Fi. У кожній кімнаті є телевізор із плоским екраном, кондиціонер і ванна кімната.

За такі зручності відвідувачі повинні заплатити від 69 000 до 300 000 гривень. Це вартість трьох ночей у готелі. Найдешевший номер призначений на двох людей, а найдорожчий може вмістити вісьмох. Ціна включає сніданок, але інші прийоми їжі треба оплачувати окремо. Загалом туристам відкрито доступ до басейнів, оздоровчого спа-центру та деяких додаткових послуг.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: