facebook

Небезпека для диктаторів: що принесе нам місячне затемнення 5 травня

Астрологиня розповіла, до чого нам потрібно готуватись у п’ятницю.

Пише - джерело.

Про те, на що цього дня варто звернути особливу увагу, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

5 травня о 17 годині 24 хвилини за Грінвічем (о 15 годині 24 хвилини за київським часом) відбудеться місячне затемнення в 15-му градусі Скорпіона. Присутність Місяця в знаку Скорпіона сама собою може призвести до неприємних симптомів, серед яких – емоційний збій, посилення криміногенної обстановки, збільшення агресивності, яка буквально витатиме в повітрі, нагнітаючи напруженість в атмосфері та взаєминах між людьми. У цьому випадку картина світу взагалі і кожного конкретного життя зокрема посилюється декількома факторами, які роблять її ще ірраціональнішою.

По-перше, поруч із Місяцем у цей момент перебуватиме Прозерпіна – планета, яка ще не відкрита астрономами, але має потужну силу трансформації.

По-друге, цього дня Ліліт (Чорний Місяць ), що перебуває у знаку Лева, буде формувати напружені аспекти до затемнення, торкаючись теми влади та пов’язаних з нею гордині та узурпації – можна припустити, що космічні енергії не найкраще позначаться на диктаторах, які живуть за принципом “держава — це я”, — наприклад, лідерів Росії та Північної Кореї.

Читайте також:  Гороскоп на 4 грудня: Близнюкам - зміни, Козерогам - важлива людина

По-третє, Місяць і Сонце в момент затемнення будуть перебувати в 15 градусах так званої “брами Аватару” — це особливі канали сходження на Землю космічної енергії: будучи зібраною в точках рівнодення, вона вивільняється і дає потужний результат. Як правило, це час реалізації важливих планів і втілення в життя проєктів, які тривалий час відкладалися на потім – зараз до них нарешті можна ставати. А оскільки під час затемнення відбувається максимальний прояв енергії, діти, народжені цього дня, стануть провідниками вищих сил – батькам необхідно звернути увагу на цей момент.

Ну і по-четверте, Уран, який у цей час поруч із Сонцем у знаку Тельця, може спровокувати потужні природні катаклізми, вибухи та техногенні аварії. День досить небезпечний, але, як відомо, хто попереджений, той озброєний: треба виявляти обережність та берегти себе.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: