facebook

Нeбaчeнa раніше cтихiя oбрyшилa свій гнiв на Україну і нaйгiршe ще попереду: ” на 14 лютого вже oгoлoшeнo найхолоднішим за 110 років”

Небачена раніше стихія обрушила свій гнів на Україну, і найгірше ще попереду: “14 лютого буде найхолоднішим за 110 років”

Пише - джерело.

Через ускладнення погодних умов знеструмлено 189 населених пунктів у семи областях України Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

“У ніч на 5 лютого внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру) внаслідок спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлено 189 населених пунктів у 7 областях, а саме: Чернігівська – 54, Київська – 32, Житомирська – 32, Полтавська – 21, Тернопільська – 20, Хмельницька – 19, Вінницька – 11”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що до відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

При цьому погода не збирається заспокоюватися. 5 лютого в більшості областей пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах країни, крім півдня і південного сходу, ожеледиця. Оголошено I рівень небезпеки, жовтий.

Читайте також:  На Долинщині зловили палія сухої трави

Крім того, у зв’язку з хуртовинами, на високогір’ї Івано-Франківської області та, у зв’язку з відлигою, на високогір’ї Закарпатської області збережеться значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

Також У ДСНС попередили, що 5 лютого на річках Закарпаття очікується подальше підвищення рівнів води, можливе підтоплення доріг.

При цьому, на свято всіх закоханих, 14 лютого буде найхолоднішим за 110 років. За даними синоптичного ресурсу Gismeteo, температура вночі в Києві опуститися до -25 градусів, а вдень буде близько -14.

Згідно з попередніми прогнозами, день закоханих ризикує стати найхолоднішим з 1911 року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: