facebook

“Не заплатиш – уб’ємо дитину”: банду затримали за вимагання $100 тис.3

У Харкові поліція затримала 4 членів злочинного угруповання, які вимагали у чоловіка $100 тис. У разі несплати погрожували вбивством дитини.

До складу угруповання входили місцеві мешканці віком від 27 до 48 років, серед яких – 2 вихідців із Кавказького регіону. Злочинну діяльність організував 29-річний чоловік, помічницею взяв свою співмешканку, повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Пише - джерело.

“До поліцейських по допомогу звернувся харків’янин. Розповів, що упродовж тривалого часу йому надходять телефонні дзвінки з погрозами. Невідомі, погрожуючи фізичною розправою йому та членам його родини, вимагали повернення 100 тисяч доларів. Певний час чоловік не звертав уваги на погрози, допоки невідомі не нагадали про деталі минулорічного розбійного нападу на нього. У разі не сплати коштів погрожували вбити малолітню дитину потерпілого”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:  У Івано-Франківську затримали чоловіків, які поцупили спиртне на автозаправці (фотофакт)

Організатора та його співмешканку затримали одразу після отримання ними частини коштів – $35 тис. За місцем проживання схопили ще 2 учасників угруповання.

У ході слідства перевірять причетність підозрюваних до скоєння розбійного нападу на потерпілого. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: