facebook

Не вилазять із ліжка! Три найпристрасніші пари по східному гороскопу

У цих пар найгарячіше інтимне життя у шлюбі!

Пише - джерело.

Сумісність пар за символами їхнього народження давно вивчена. Відомо, що Щурам підходять Дракони, Козам — Кролики, і так далі.

Але астролог вирішив поглянути на життя знаків по-новому: і вибрав 3 найпристрасніші пари по Східному гороскопу, інтимне життя яких настільки насичене, що вони просто «не вилазять із ліжка».

Першою парою є Щур і Мавпа

Народжені на рік Щура — дуже пристрасні люди, які добре розуміються на «мистецтві кохання». А з партнером їх поєднує любов до всіх земних, фізичних насолод — смачної їжі, міцного сну, і, звичайно, до виконання подружніх обов’язків. Внутрішній вогник Щура ще більше розпалює в Мавпі бажання, тому коханням вони займаються часто і багато.

Читайте також:  Прикарпатець сплатив майже 290 тисяч аліментів, щоб поїхати за кордон

Тигр і Собака теж зразок дуже «гарячої» пари

Вони обидва – люди з дуже бурхливим темпераментом, однаково здатні як і на сильне почуття любові, так і на сварку через будь-яку дрібницю. Але після сварки цих двох завжди слідує дуже приємне примирення в ліжку. Імпульсивні характери цих двох знаків дозволяють зберігати пристрасть надовго. А ще їхні стосунки наповнені ласкою: Тигр, з іншими часто агресивний, з Собакою, що його розуміє, стає просто милим котиком, тому інтимне життя пари сповнене не тільки пристрасті, але й ніжності.

Третя найпристрасніша пара — Півень і Змія

Вони дуже схожі один на одного, їх смаки збігаються, а інтимне життя наповнене невичерпною любов’ю один до одного. Причина їхньої пристрасті в ліжку — найсильніша сумісність за Східним гороскопом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: