facebook

“Не вам мене повчати, як родіну любити” – Аваков посварився з нардепкою

Під час звіту міністра внутрішніх справ Арсена Авакова між ним та народним депутатом сталася словесна перепалка.

“Ми тільки що почули від вас багато гарно підготовлених відповідей на гарно підготовлені питання. У мене немає до вас запитань.

Пише - джерело.

Але хочу почути від вас інше. Ми почули відповіді, але ми не почули визнання вашої персональної відповідальності за те, що батьки Кирила Тлявова так і не отримали покарання тих людей, які вбили їхнього сина. Я хочу, щоб ви зараз тут, з цієї трибуни вибачилися перед батьками Кирила. І вибачилися перед дівчиною, яку 4 години ґвалтували у Кагарлику”, – звернулася до керівника МВС нардепка від “Голосу” Інна Совсун.

Читайте також:  На Івано-Франківщині скаржаться на корупцію у розподілі компенсацій постраждалим від стихії

На що Аваков відповів:

“Я не буду робити те, що ви хочете. Я буду робити те, що повинен робити. Ви сказали неправду, що люди, які вбили 5-річного Тлявова на свободі. Це не так. Один із них, це колишній співробітник міліції затриманий і знаходиться у тюрмі. Двоє відпущені судом 2 місяці тому. Один неповнолітній також має запобіжний захід. Вчора були роковини смерті хлопчика. І поліція разом з тією родиною завжди, зокрема і вчора там був поліцейський”.

“І не вам мене повчати, як кажуть, родіну любити. Я патріот до мозга кісток. І буду працювати на державу, а не на політичні інтереси деяких політичних партій”, – заявив Аваков.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: