facebook

Не поділили гроші і алкоголь: в Польщі підрізали молодого українця

Співробітники поліції вже затримали п’ятьох громадян України, які брали участь у застіллі з алкоголем, під час якого 25-річного молодика ледь не зарізали ножем.

Пише - джерело.

Постраждалого чоловіка доставили до лікарні, де йому зробили операцію, яка врятувала йому життя.

У неділю, 2 травня 2021 року, черговий у штабі поліції Радомського отримав повідомлення про те, що в одному з будинків на вулиці Краківській у Радомському молодий чоловік отримав ножові поранення. Направлений на вказану адресу поліцейський патруль встановив, що жертвою є 25-річний громадянин України. Чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини доставили до лікарні. На щастя, після операції його життю вже нічого не загрожує.

Читайте також:  Дитячий «ЛОР від Бога» вмер, працюючи – плиточником у Польщі: деталі смерті Олега Самкова з м. Рівне

Як з’ясувалося, п’ятеро чоловіків святкували Великдень за одним столом. Всі добре знали одне одного, бо разом жили і працювали на одній фірмі. Коли всі були добряче напідпитку, то двоє з них — 38-річний українець та 25-річний постраждалий посварилися через те, що не могли вирішити — хто ж з них піде по чергову пляшку та заплатить за алкоголь. Закінчилося все ножем у груди.

За замах на вбивство передбачено покарання не менше 8 років, 25 років або навіть довічне ув’язнення, — зазначають поліцейські з KPP Radomsko.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: