facebook

“Не гнати дітей на фронт”: Тимошенко запропонувала альтернативу, як врятувати молодь від війни

Всі подробиці

Пише - джерело.

Народна депутатка України, голова політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Юлія Тимошенко у межах розгляду проєкту закону про внесення змін до мобілізації закликала не знижувати мобілізаційний вік з 27 до 25 років. Відповідне відео депутатки публікуються в соціальних мережах, зокрема оприлюднив Телеграм-канал Klymenko Time.

Зокрема, Юлія Володимирівна пропонує не мобілізувати на фронт осіб молодше 27 років. Натомість вона пропонує — це призвати половину силовиків, які працюють в поліції, прокуратурі та інших органах.

“В першу чергу будемо не вік призову опускати з 27 до 25 років і дітей гнати на фронт непідготовлений, а давайте перше, що ми зробимо – це 50% всіх силовиків, які працюють в поліції, в прокуратурі, інших органах, УБЕПі, який сьогодні катує весь бізнес. давайте спочатку цих людей, які мають звання, які підготовлені. які вміють користуватися зброєю, вперше призовемо їх”, – сказала Тимошенко.

Читайте також:  Росія готує "Майдан-3" в Україні — Зеленський

Також вона вказала на те, що є неправильною позицією те, що є бронь на сотні, сотні людей у силових структурах, які вміють воювати, але не йдуть.

Юлія Тимошенко ще запропонувала дозволити мобілізовувати осіб старше 60 років, за умови, якщо вони є професійними військовими.

“Зараз треба дозволити воєнкматам мобілізувати професійних військових, а сьогодні це заборонено, мобілізовувати професійних військових віком з 60 до 65 років. якщо вони добровільно готові піти на фронт”,- сказала голова політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина.

Вона просить, щоб дозволили чоловікам у віці до 65 років за умови їх згоди та якщо дозволяє стан здоров’я та психологічний стан, таким чоловікам піти на фронт, а натомість зберегти життя людей у віці від 25 до 27 років.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: