facebook

Навіть не встигли звернутися до медиків: 5-річна дівчинка з Одещини раптово померла від пневмонії

Ще у п’ятницю дівчинка відвідувала садок, а вже вихідними дитині стало зле.

Пише - джерело.

У селі Долинське Ренійської громади Одеської області померла 5-річна дівчинка. Через смерть дитини садок “Ромашка”, який відвідувала дівчинка, перевели на дистанційне навчання.

Таке рішення ухвалила місцева комісія ТЕБ та НС.

“У зв’язку з реєстрацією респіраторного захворювання невідомого походження у вихованця закладу, призупинити освітній процес і та організувати його з використанням дистанційного навчання до особливого розпорядження”, – йдеться у рішенні комісії.

Як пише видання “БессарабияINFORM”, за попередніми даними, дитина померла від пневмонії.

Ще в п’ятницю, 22 жовтня, дитина почувалася добре, її відвели до садка, а симптоми недуги з’явилися вихідними. Хвороба розвивалася настільки стрімко, що батьки навіть не встигли звернутися до медиків, інформує “Рени-Одесса”.

Читайте також:  В Одеській області 10-річного хлопчика убило струмом, коли він молов зерно

За словами директорки школи Маріанни Черні, дівчинка з благонадійної родини, її старші брати навчаються в 10 та 11 класах Долинської школи.

“Батьки дуже відповідальні, приділяють навчанню та вихованню своїх дітей найпильнішу увагу. А маленька донька, яка росла активною дитиною, яка пізнавала світ, тішила і сім’ю, і всіх близьких. Завжди ошатна, з гарними бантиками… Для нас усіх це велика трагедія”, – розповіла Маріанна Черня.

За даними місцевих ЗМІ, дитину поховали сьогодні, 26 жовтня.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: